GardenTours.nlGardenTours.nl
Forgot password?

Tuinreizen naar Duitsland

Tuinreizen naar Duitsland brengen ons naar de mooiste groene plekken in het grensgebied. Reeds lang wisten we, dat de parken en openbare tuinen in Duitsland uitzonderlijk fraai zijn. Nu de Duitsers ook een inhaalslag met de privétuinen hebben gemaakt, is dit een uitstekende bestemming voor menige tuinreis geworden! De ene keer zijn dat tuinen in het golvende boerenland, zoals Süd-Baden, de andere keer zijn dat tuinen en parken, waar eerder de zware industrie nog heerste. Wie had een twintig jaar geleden bedacht, dat hier in plaats van kolen en ijzer nu het groen hoogtij viert? Toch is het zo! Privétuinen en historische tuinen rond Berlijn, Wörlitz en Dessau, de Rhododendrontuinen in Noord-Duitsland: voor elk wat wils!

Waarom tuinreizen naar Duitsland boeken bij Garden Tours?

Met de tuinreizen naar Duitsland met Garden Tours bent u verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 3***- en 4****-hotels.

Duitse tuinen bekijken tijdens onze tuinreizen naar Duitsland

Duitsland heeft een zeer grote diversiteit aan tuinen en parken. Van grote landschapsparken tot prachtige kasteeltuinen en kleine privétuinen. Duitsland heeft voor iedere tuinliefhebber talrijke mogelijkheden om groene oases te bezoeken en tuininspiratie op te doen.

Reisleidster Claudia Stoldt over de tuinreizen naar Duitsland
Ook al staan de Duitsers er niet zo bekend om als de Engelsen, ze is er wel: de tuincultuur! Hier is van alles te vinden: klassieke tuinen, grote parken en schitterende privétuinen.

Bezoek de mooiste tuinen van Duitsland met Garden Tours

Duitsland kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • De tuinen rondom Schloss Dyck benadrukken nog eens dat u hier te maken heeft met één van de meest belangrijke landgoederen van het Rheinland.
  • In Landschaftpark Duisburg Nord heeft zich tussen de hoogovens een beplanting ontwikkeld die je hier nooit zou verwachten.
  • Peter Janke heeft zich voor “Hortvs” laten inspireren door de grindtuin van Beth Chatto en legde daarnaast een informele bostuin en een formele tuin met kruiden en vaste planten aan.
nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van extra tuinreizen, tuinen en ander nieuws van Garden Tours?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest