Met onze tuinreizen naar Duitsland bezoeken we de mooiste groene plekken van dit land. We wisten al dat de parken en openbare tuinen in Duitsland bijzonder mooi zijn. Onze oosterburen maken nu ook een inhaalslag met hun privétuinen. Met onze busreizen naar Duitsland ontdekken we bijzondere groene geheimen over de grens.

  • Bezoek de mooiste tuinen in Duitsland, net over de grens.
  • Reis met reisleiders die alles over Duitsland en de tuinen weten.
  • Slaap in luxe hotels of oude kastelen.
  • Geniet van Kaffee und Kuchen, gemaakt door de gastvrije Duitse tuineigenaren.
Drielanden tuinreis
Gegarandeerde vertrekdata
€ 735,-
5 dagen
Juni, Juli
Euregionale tuinreis - Mooiste tuinen van Europa
Beschikbaar
€ 640,-
4 dagen
Augustus
Groene oases langs de Rijn
Volgeboekt
€ 495,-
4 dagen
Juni, Juli
Sleeswijk-Holstein
Beschikbaar
Geannuleerd
€ 715,-
5 dagen
Juni, Juli

Een groepsreis naar Duitsland maken en de mooiste tuinen bezoeken?

Duitsland heeft verschillende tuinen en parken. Van landschapsparken tot prachtige kasteeltuinen en kleine privétuinen. Ook in het Ruhrgebied, waar de restanten van de industrie nog te zien zijn, kunnen we prachtige tuinen vinden. Wie had twintig jaar geleden gedacht, dat dit gebied langzaam verandert in een groene oase? Nu zijn er privétuinen en historische tuinen rond Berlijn, Wörlitz, Dessau en in Noord-Duitsland. Iedere tuinliefhebber kan zich dus prima vermaken en genoeg inspiratie opdoen tijdens onze tuinreizen naar Duitsland. Heeft u tijdens onze reizen naar Duitsland vragen over de historie of de tuinen? U kunt bij onze deskundige reisleiding terecht. Door hun kennis en persoonlijke interesse van Duitsland en tuinen, zullen ze al uw vragen beantwoorden.

Reisleidster Claudia Stoldt over de tuinen in Duitsland

Ook al staan de Duitsers er niet zo bekend om als de Engelsen, ze zijn er wel: de tuinen! Er is van alles te vinden: klassieke tuinen, parken en schitterende privétuinen.

Reizen met de bus naar Duitsland

Wie één van onze tuinreizen naar Duitsland maakt, zal al snel op de bestemming aankomen. Aan luxe mag het echter niet ontbreken. In onze touringcars zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals airconditioning, toilet, koffie en thee. De ervaren chauffeurs brengen u van tuin naar tuin en terug naar het hotel. Natuurlijk doen we tijdens een dagje op reis in Duitsland veel tuinindrukken op. Op weg terug naar het hotel doen we daarom vaak een hapje en een drankje. Zo kunnen we op een ontspannen manier nagenieten van al het moois dat we die dag gezien hebben.

Zorgeloos naar Duitsland reizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis naar Duitsland.

Tuinreizen naar Duitsland boeken?

Gaat u mee tuinreizen naar Duitsland maken? U boekt uw droomreis eenvoudig via onze website of het formulier achterin onze brochure. De mooiste Duitse reizen maken wij namelijk graag samen met u!

Scroll naar top