Op tuinreis naar de mooiste tuinen, maar niet te ver van huis? Dat kan: Gewoon in Nederland. Nederland is een klein land, maar met een grote hoeveelheid natuurgebieden, nationale parken en nationale landschappen. De natuur is heel divers omdat we een gunstig klimaat hebben. En ook in de tuinen zie je dit terug. Er zijn in Nederland niet alleen heel veel tuinen, maar de tuinen zijn ook nog eens heel verschillend. Zo hebben we botanische tuinen, inspiratietuinen, moestuinen en kwekerijen. Maar ook verschillende openbare tuinen zijn een bezoek meer dan waard! Onze reizen worden vaak gecombineerd met Nederlandse cultuur, met stadsbezoeken en met culinair genieten.

  • Bezoek de mooiste tuinen in Nederland.
  • Overnachten in luxe hotels en vervoer in een luxe touringcar.
  • Reis met een reisleider die alles over Nederlandse tuinen weet.
Tuinreis naar de Achterhoek
Beschikbaar
€ 460,-
4 dagen
Juni, September
Tuinreis naar Brabant
Beschikbaar
€ 545,-
4 dagen
Juni, September
Euregionale tuinreis - Mooiste tuinen van Europa
Beschikbaar
€ 640,-
4 dagen
Augustus
Beschikbaar
€ 495,-
4 dagen
April, Juni, Augustus
Drielandentuinreis
Geannuleerd
€ 640,-
4 dagen
Juni
Tuinreis naar Noord-Holland
Geannuleerd
€ 535,-
4 dagen
Juni
Taking it Easy in Twente en Salland
Beschikbaar
€ 460,-
4 dagen
Juni, Augustus
Tuinreis naar Nederland
Geannuleerd
€ 555,-
4 dagen
Juni, Augustus

Waarom een tuinreis in Nederland maken?

Een typische Nederlandse tuin bestaat eigenlijk niet. Zoveel mensen, zoveel tuinen. Nergens anders vind je zoveel verzorgde en afwisselende tuinen als in Nederland. Van klein naar groot, van klassiek tot modern, van bloementuin tot koi-vijver: het is er allemaal.

Mooie Nederlandse tuinen liggen soms letterlijk om de hoek. Soms zijn ze over de hele wereld bekend, soms verscholen om al het moois te beschermen voor hordes toeristen. Maar in ieder geval altijd dichtbij. Je hoeft niet altijd ver weg om mooie tuinen te zien. Nederland is prachtig en juist nu is het de tijd om ons eigen land te ontdekken.

Overnachten in luxe hotels en vervoer in een luxe touringcar

Doordat we reizen met kleinere groepen kunt u overdag al ontspannen genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Maar u kunt pas echt alle indrukken verwerken en volop genieten als u ook lekker slaapt. Daarom heeft Garden Tours voor u luxe hotels gereserveerd. Deze hotels zijn van alle gemakken voorzien en bieden u heerlijk eten. Zo bent u de volgende dag weer helemaal uitgerust om volop van uw tuinreis te kunnen genieten.

U wordt vervoerd per luxe touringcar die wordt bestuurd door een ervaren chauffeur. Verder zijn ze van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan airconditioning, toilet, koffie en thee.

Ervaren reisleiding tijdens uw tuinreis in Nederland

U reist met een reisleider die alles over Nederlandse tuinen weet. We combineren tuinen met cultuur, stadsbezoeken en culinair genieten.

Heeft u tijdens onze tuinreizen vragen over de tuinen die u bezoekt? Of wilt u meer weten over bepaalde culturele zaken? Vraag het onze reisleiding, zij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.

Zorgeloos reizen met SGR-garantie en het calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis.

Een tuinreis naar Nederland boeken?

U bent van harte welkom om een tuinreis in Nederland met ons te maken. Boek uw droomreis eenvoudig via onze website. Wij gaan namelijk graag samen met u op reis om de mooiste tuinen te ontdekken.

Wilt u meer informatie over tuinreizen in Nederland of Buitenland? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top