Wanneer u onze reizen naar Ierland boekt, maakt u kennis met de hoogtepunten en de mooiste tuinen. Hier tuiniert men in een gunstig klimaat. U ziet dan ook planten die u kent uit Nederland en België, maar ook subtropische planten doen het erg goed. Ierland is echter niet alleen boeiend vanwege de tuinen. De ongerepte natuur en geschiedenis van het land, maken een tuinreis naar Ierland meer dan de moeite waard.

  • Bezoek de mooiste tuinen van Ierland
  • Geniet van het overweldigende Ierse landschap en de bijzondere cultuur.
  • Reis met een reisleider die alles over Ierland weet.
  • Overnacht in luxe hotels en eet in gezellige Ierse pubs.
Tuinreis naar Dublin & Wicklow
Geannuleerd
€ 775,-
5 dagen
Mei, Juli
Groene Highlights van Ierland
Gegarandeerde vertrekdata
€ 1055,-
7 dagen
Juni, Augustus
Tuinreis naar Dublin & Wicklow
Geannuleerd
€ 995,-
7 dagen
Mei

Maak een groepsreis naar Ierland en geniet van tuinen in een fascinerend landschap

Alle planten groeien in Ierland net wat gemakkelijker. De Ierse tuinen zijn dan ook magisch te noemen. Van prachtige privétuinen tot sprookjesachtige historische tuinen die naadloos in het fascinerende landschap passen. De tuineigenaren zijn eveneens buitengewoon gastvrij en hartelijk.

Tijdens de groepsreis zult u merken dat Ierland ook een land vol cultuur en geschiedenis is. Heeft u tijdens de reis vragen? De reisleiding is altijd graag bereid om deze te beantwoorden. Gedurende de hele reis is er een reisleider aanwezig. Dat is het voordeel van onze georganiseerde groepsreizen!

Onze reizen naar Ierland zijn vaak wat zwaarder dan een tuinreis naar Engeland of Frankrijk. Wie van al het moois dat het land te bieden heeft wil genieten, moet een redelijke conditie hebben. Daar staat tegenover dat u slaapt in luxe Ierse hotels met heerlijk eten en voldoende voorzieningen. Zo kunnen we een dag later weer uitgerust door Ierland reizen.

Reisleider Kitty Wiegert over reizen naar Ierland

Sla Engeland eens over en vlieg door naar Ierland! Land van Kelten, monniken, Vikingen en 7 eeuwen overheersing door de Engelsen. Het groene eiland wordt omringd door de Atlantische oceaan en de Ierse zee. De warme golfstroom en schone regenbuien doen de rest en vormen de basis voor een optimaal groeiklimaat. Engelse landeigenaren hebben grote tuinen aangelegd met nieuwe aanwinsten uit verre streken. De moderne tuiniers profiteren ook van het milde klimaat en hebben een eigen kleurrijke stijl ontwikkeld met een grote variëteit aan planten, struiken en bomen. Je vindt deze tuinen in alle uithoeken van het eiland, hoog in de Wicklow Mountains, in een verlaten vallei van The Burren, op de grens van de oceaan in Connemara en omringd door water in Bantry Bay. Allemaal prachtige tuinen met een unieke Ierse stijl.

Een vliegreis en een busreis naar Ierland

Al onze reizen naar Ierland beginnen op Schiphol. Een busreis zou immers te lang duren en ten koste gaan van alle mooie tuinen die we kunnen bezoeken. Zodra wij in Ierland landen, staat de Ierse touringcar al op ons te wachten. Klaar om op reis te gaan en u naar de bijzondere tuinen te brengen.

De Ierse touringcars worden door zeer ervaren Ierse chauffeurs bestuurd. Ze zijn van alle gemakken voorzien, waaronder toilet en airconditioning. Vanwege de Ierse wetgeving is het echter niet toegestaan om koffie, thee of andere dranken tijdens een busreis te schenken. Gelukkig verwelkomen de vriendelijke tuineigenaren ons vaak met een heerlijk welkomstdrankje.

Zorgeloos naar Ierland reizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis naar Ierland.

Reizen naar Ierland boeken?

Uw reizen naar Ierland boekt u eenvoudig via onze website of het boekingsformulier achterin onze brochure. Wilt u samen met ons het landschap, de cultuur en de mooiste tuinen van Ierland ontdekken? U bent van harte welkom. De mooiste reizen naar Ierland maken wij namelijk graag samen met u!

Scroll naar top