Tuinreizen met Garden Tours

Garden Tours is de enige specialist in tuinreizen. Zoekt u naar tuininspiratie of mooie tuin ideeën? Tijdens onze tuinreizen zult u gegarandeerd de mooiste tuinen ter wereld bezoeken!

  • Reis met onze reisleiders waaraan u al uw tuinvragen kunt stellen.
  • Slaap in luxe hotels of prachtige landhuizen.
  • Maak kennis met de gastvrijheid van de tuineigenaren.
  • Geniet van een heerlijke cream tea in tuinen die alleen voor ons open gaan.
Tuinreis naar Schotland
Schotland
7 dagen
€ 665,-
Juni, Oktober
Beschikbaar
Bloemrijk, Cultuur
Potagers in Noord-Frankrijk
Frankrijk
5 dagen
€ 645,-
September
Gegarandeerd
Bloemrijk, Cultuur
Rondreis door Costa Rica
Costa Rica
16 dagen
€ 2945,-
September
Gegarandeerd
Bloemrijk, Botanisch, Verre reis
Japan Herfstkleuren
Japan
14 dagen
€ 4495,-
November
Gegarandeerd
Verre reis

Garden Tours houdt van tuinen!

Bij Garden Tours houden we van tuinen. Wij weten de mooiste tuinen van de wereld te vinden. Het is voor ons een feest om onze gasten er ook heen te brengen! Hoewel wij vrijwel alle mooie tuinen in de wereld kennen, blijven we benieuwd naar nieuwe tuinen en bestemmingen.

Regelmatig vinden we nieuwe pareltjes in Engeland, het land dat we al zo goed kennen. We deinzen er ook niet voor terug om verborgen tuinen voor u te vinden in alle uithoeken van de wereld. Heeft u de mooiste tuinen van Costa Rica, Marokko, Nieuw-Zeeland en Singapore al gezien?

Bezoek de mooiste tuinen ter wereld met dé specialist in tuinreizen

Tijdens onze tuinreizen bezoeken we vaak openbare tuinen en privétuinen. Denk aan de mooiste bloementuinen, rozentuinen, tuinen in Dutch Wave-stijl of knusse cottagetuinen. We bezoeken niet meer dan 3 tuinen per dag, zodat we de tijd hebben om van al dit moois te genieten. Vaak serveren de vriendelijke eigenaren een heerlijk kopje koffie of een smakelijke lunch in de tuin.

Tijdens onze tuinreizen zult u tuinen bezichtigen die wij vaak zelf al bezocht hebben. Onze tuinkenners hebben namelijk alvast gekeken of de tuinen wel mooi genoeg zijn voor een tuinreis. Bijkomend voordeel is dat we goede contacten hebben met de eigenaren. Wij kunnen daarom met trots zeggen dat we de mooiste tuinen ter wereld bezoeken. Vaak zijn dit tuinen die niet zomaar hun poorten openen voor bezoekers. Als u dus met Garden Tours reist, bent u ervan verzekerd dat u hele bijzondere tuinen bezoekt.

Tuinreizen met persoonlijke service en kleine groepen

We hebben niet alleen goede contacten met tuineigenaren. U als klant kunt evengoed rekenen op persoonlijke service. Tijdens werkdagen staan we voor uw klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Onze vele tevreden reizigers maken ieder jaar een tuinreis met ons. Wij weten daarom als geen ander welke tuinreizen bij u passen. Wij willen u daarin graag adviseren.

Zelfs tijdens de tuinreis krijgt u een persoonlijke behandeling. We reizen in kleine groepen, zodat wij genoeg gelegenheid hebben om aan iedereen voldoende aandacht te schenken. Daarnaast heeft u genoeg plek om ook in kleine privétuinen te kunnen genieten. U kunt op deze manier ook ontspannen reizen in onze luxe touringcars. Kortom, geen overvolle bussen en tuinen, maar genoeg ruimte en aandacht voor iedereen!

Tuinen bezichtigen en cultuur snuiven

Tuinen kijken is onze grootste hobby, maar we sluiten onze ogen niet voor cultuur. In ons reisprogramma staan verschillende tuinreizen. Reizen die alleen uit het bezoeken van tuinen bestaan en tuinreizen met cultuur. Denk aan prachtige Engelse landhuizen of de gastronomie in Frankrijk, Spanje of Italië. Tuinieren is in Engeland evengoed een cultuur op zich. Tijdens de Chelsea Flower Show of de Hampton Court Flower Show zult u de Britse liefde voor tuinieren ontdekken.

Voorbeeldtuinen bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen tuin?

Heeft u belangstelling voor moderne strakke tuinen, romantische kleine tuinen, grote landelijke tuinen of prachtige bloementuinen met verschillende kleuren? Met onze tuinreizen zult u allerlei tuinvoorbeelden en -ontwerpen ontdekken. Genoeg inspiratie dus om zelf een mooie tuin te maken. U kunt echter ook simpelweg genieten van het moois wat het landschap en de mooie tuinen u te bieden hebben.

Mooie tuinen bezoeken met deskundige reisleiding

Onze reisleiders hebben allemaal een achtergrond of bijzonder grote interesse in tuinieren. Het grote voordeel hiervan is dat de reisleiding al uw vragen direct kan beantwoorden. Mocht het nu gaan om een moderne tuin of juist een hele klassieke. Onze reisleiders beschikken over voldoende plantenkennis. Mochten ze een vraag niet direct kunnen beantwoorden, dan zoeken ze het op!

Overnachten in luxe hotels of prachtige landhuizen

Hoewel een tuinreis ontspannen verloopt, vinden wij het belangrijk dat onze gasten genoeg rust krijgen. Zo kunt u alle indrukken op een ontspannen manier verwerken. Wij kiezen daarom voor luxe hotels met voldoende voorzieningen en heerlijk eten. Zo kunt u de volgende dag uitgerust genieten van alle mooie tuinen die we gaan bekijken.

Boekt u een tuinreis met wat meer luxe, cultuur of een thema? In dat geval slapen we vaak in een hotel dat op uw beleving aansluit. Wat dacht u van een Engels landhuis of een gezellig Frans of Spaans hotel met zeezicht?

Ontspannen tuinreizen in onze luxe touringcars

De mooiste tuinen liggen vaak in landelijke gebieden. Dat betekent dat we soms een stukje moeten rijden van tuin naar tuin. Dat reizen doen we in stijl met onze luxe touringcars met toilet, airconditioning, koffie en thee. De ervaren chauffeurs die deze touringcars besturen, vormen een perfect team met onze reisleiders. Samen hebben ze namelijk genoeg ervaring om de weg moeiteloos te vinden. Zo kunt u zich zorgeloos verheugen op het bezoek aan de volgende tuin.

Dorst gekregen door alle mooie tuinen? Vaak houden we op de terugweg naar ons hotel een drankje in de bus. Een gezellige manier om de dag af te sluiten en terug te denken aan alle mooie dingen.

Zorgeloos reizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij de twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis.

Uw tuinreis boeken?

Gaat u mee op tuinreis? Kies uw droomreis en boek eenvoudig via onze website of het formulier in onze brochure. De mooiste tuinen ter wereld bezoeken wij namelijk graag samen met u!

De hefstreis naar Japan is gegarandeerd. Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!Mis deze reis niet!