Al ruim 30 jaar is Garden Tours dé tuinreisspecialist van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor vele verschillende soorten tuinreizen. Niets is te gek voor Garden Tours. Zo lang we vele tuinliefhebbers een onvergetelijke ervaring kunnen bieden op het gebied van tuinen, zijn wij tevreden.

We bereiden al onze reizen zelf voor en zijn constant op zoek naar verbeteringen. Hierdoor kunnen wij reizen aanbieden die u een unieke ervaring geven. Want hoe komt het toch dat u na een korte reis van slechts vier of vijf dagen het gevoel hebt dat u enkele weken bent weggeweest? Dat komt veelal door de beleving. In een korte tijd bezoekt u vele verschillende tuinen die elke keer weer voor unieke indrukken zorgen. Iedere tuin heeft zijn eigen verhaal. Hierdoor krijgt u het gevoel langer van huis te zijn dan u daadwerkelijk bent.

Team Garden Tours
Van links naar rechts: Jurrian Hensen, Yvonne Vos, Elvira Koppe, Moniek Overvoorde, Bert Vermeijden

Voor al onze reizen is de standaard hoog zonder de aandacht voor details uit het oog te verliezen. Onze reizen worden altijd begeleid door een ervaren reisleider met veel kennis van alles dat groeit en bloeit. Het vervoer dat wij regelen is comfortabel en u slaapt in luxe hotels. Er gaan deuren voor ons open die voor anderen gesloten blijven. Er mag niets in de weg staan om u een onvergetelijke reis aan te bieden. Keer op keer, reis op reis.

Als team staan wij voor u klaar en willen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u een mooie tuinreis kunt maken!

+
Scroll naar top