Tuinreizen Wales

Tijdens onze tuinreizen Wales brengen ons naar golvend parkland. Alleen de monumenten doen ons nog denken aan het industrie- en mijnverleden. Het platteland bleef echter hetzelfde: boerderijen gelegen op een golvend terrein, voornamelijk ingericht voor veeteelt. Zo werd het weer teruggegeven door de Rode Wouw: dit is dan ook de enige plek in West-Europa waar deze roofvogel broedt en met enig geluk zult u deze hier zien rondvliegen.

Bovendien bent u bij tuinreizen Wales met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Welsh tuinen bekijken

Er zijn tal van tuinen te vinden in Wales. Deze tuinen kunnen iedere tuinliefhebber boeien. Natuurlijk zijn hier ook privétuinen te vinden, soms diep weggestopt in het platteland. Opvallend is de gastvrijheid, die de eigenaren tonen! Samen met de tuinen die zich rondom kastelen bevinden, kent Wales een uiterst afwisselend geheel van tuinen. Noord-Wales kent een aantal beroemde tuinen. Het betoverende en ruige landschap hier vormt een extra reden om ernaartoe te reizen. Deze betovering kent zijn hoogtepunt in Snowdonia, het gebied waar zich de hoogste bergen van het Verenigd Koninkrijk bevinden.

Bezoek de mooiste tuinen van Wales

Wales kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Bodnant is een veelzijdige tuin en tevens één van de meest geliefde tuinen van het Verenigd Koninkrijk.
  • Powis Castle is beroemd om de terrassen, die al in de zeventiende eeuw worden aangelegd om het hoogteverschil naar de lager gelegen terreinen te overbruggen.
  • Crûg Nursery heeft een welhaast magische betekening voor fanatieke plantenliefhebbers.

Boek nu één van onze tuinreizen Wales

Dit jaar gaat de reis van Hanneke van Dijk en Rose-Marie Gerritsen naar Wales, op zoek naar de overdaad van de herfst. We maken kennis met de kleurrijke bladeren, rijp fruit en de tuinen staan in vuur en vlam. We wandelen over de glooiende velden vol fruitbomen en proeven van de geneugtes die de herfst ons te bieden heeft, zoals cider en een boomgaardlunch.

HaRo Oktoberoogst

HaRo Oktoberoogst

Wales, Engeland
Prijs per persoon vanaf 995
Tuinreis HaRo Oktoberoogst 7-daagse HaRo tuin- en cultuurreis per touringcar Boek deze reis Bezoek More info