Bramdean House

Bramdean House

De eigenaresse van Bramdean House, Mrs. Wakefield, is Engelse upper class en in het bezit van een prachtig klassiek huis en een al even klassieke tuin.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De dubbele border van Bramdean House

Sinds jaar en dag wordt de dubbele border in deze tuin door kenners als één van de beste van het Verenigd Koninkrijk beschouwd. Garden Tours bezoekt deze tuin 35 jaar en toen was deze border er al. Deze border bevindt zich centraal in de tuin, eigenlijk kun je daar niet om heen…. De opbouw is klassiek met een keur aan vaste planten als Nepeta (een eigen cultivar), Heliopsis, Echinops en Aconitum. Ook hier aanwezig: een prachtige collectie Lathyrus, een moes- en kruidentuin en nog veel meer.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top