Tuinreizen naar Frankrijk

Met onze tuinreizen naar Frankrijk bezoeken we de mooiste tuinen van dit veelzijdige land. In de verschillende typen landschappen die we hier aantreffen, liggen namelijk prachtige Franse tuinen verscholen. Van statige vormsnoei tot en met een losse manier van tuinieren.

  • Bezoek de mooiste Franse tuinen.
  • Reis met een reisleider die alles over Frankrijk en de tuinen weet.
  • Slaap in luxe hotels, soms met uitzicht op een jachthaven.
  • Combineer tuinen met Franse cultuur, door stadsbezoeken en culinair genieten.
Tuinreis naar Normandië
Beschikbaar
€ 645,-
5 dagen
Juni, Juli, Augustus
Het andere Normandië
Geannuleerd
€ 705,-
5 dagen
Juni, Juli
Tuinreis naar Noord-Frankrijk
Beschikbaar
€ 645,-
5 dagen
September
Tuinreis naar Provence & Côte d‘Azur
Geannuleerd
€ 1295,-
7 dagen
Mei

Een groepsreis naar Frankrijk maken en de mooiste tuinen bezoeken?

Het Franse landschap en klimaat zijn zeer verschillend. Zo ook de tuinen in Frankrijk! Tuinen in Normandië hebben kenmerken die lijken op die van Nederlandse of Engelse tuinen. Bij een reis naar Zuid-Frankrijk komen we echter meer subtropische tuinen tegen. Zo kunt u alle voorbeelden van tuinen bekijken die perfect bij uw eigen smaak passen.

We sluiten onze ogen ook niet voor de culturele zaken die Frankrijk ons te bieden heeft. Een stadsbezoek, wijnproeverij en heerlijk eten kunnen dus een aangename extra verrassing zijn tijdens uw tuinreis naar Frankrijk. Heeft u tijdens onze reizen naar Frankrijk vragen over de tuinen die u bezoekt? Of wilt u meer weten over bepaalde culturele zaken? Onze reisleiding heeft veel interesse en kennis van Frankrijk. Zij helpen u daarom graag bij het beantwoorden van al uw vragen.

Reisleidster Karin Stolker over tuinreizen naar Frankrijk

Frankrijk, dat 13 keer zo groot is als Nederland, heeft een diverse en prachtige natuur. Hoe kan het ook anders met 4 verschillende klimaten en alle denkbare landschappen van rivierdelta’s tot zeer hoge bergen. Die verschillen zijn een uitdaging voor de tuiniers. In Normandië vinden we romantische en vaak Engels aandoende tuinen en fraaie moestuinen met voor ons herkenbare beplanting. In de Provence met zijn tuinen waar wintergroene planten de hoofdrol spelen. En aan de Côte d’Azur, met de Middellandse zee als achtergrond, vinden we een weelde aan subtropische planten.

Een vliegreis of een busreis naar Frankrijk maken?

Met onze busreizen vanuit Nederland ontdekken we de mooiste tuinen van Noord-Frankrijk. De tuinen van Monet in Giverny zijn hier een bijzonder voorbeeld van. De tuinen van deze beroemde Franse schilder laten u zien waar hij zijn inspiratie vandaan haalde. Wie kent de schilderijen met het Japanse bruggetje immers niet?

Bij de reizen naar Frankrijk die verder weg gaan, bijvoorbeeld reizen naar Zuid-Frankrijk, pakken we altijd het vliegtuig vanuit Nederland. In beide gevallen brengt een luxe touringcar ons van tuin naar tuin en terug naar het hotel. Bij vliegreizen wacht een Franse touringcar u bij aankomst op het vliegveld op. Zowel de Nederlandse als Franse touringcars worden door een ervaren chauffeur bestuurd. Verder zijn ze van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan aan airconditioning, toilet, koffie en thee.

Wie op reis gaat naar Frankrijk, doet veel tuinideeën, inspiratie en indrukken op. Na een lange dag vol tuinbezoeken, doen we dan ook vaak een hapje en drankje in de bus. Zo maken we er ook een beetje een culinaire reis van!

Zorgeloos naar Frankrijk reizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis naar Frankijk.

Tuinreizen naar Frankrijk boeken?

U bent van harte welkom om tuinreizen naar Frankrijk met ons te maken. Boek uw droomreis eenvoudig via onze website of het formulier achterin onze brochure. Wij gaan namelijk graag samen met u naar Frankrijk op reis om de mooiste tuinen te ontdekken.

Vragen over het coronavirus en uw tuinreis?Lees onze veel gestelde vragen hier