Als u één van onze tuinreizen naar Italië maakt, zult u de mooiste Italiaanse tuinen bezoeken. Het land van la dolce vita, heeft namelijk de perfecte mix tussen klassieke en mediterrane tuinen. De cultuur en historie zijn ook perfect voor een groepsreis naar Italië. Net als Spanje heeft dit land een aangenaam klimaat aan de Middellandse zee, prachtige uitzichten, mooie tuinen en heerlijk eten.

  • Ervaar de Italiaanse cultuur en bezoek tuinen in een prachtige omgeving.
  • Reis met reisleiders die kennis hebben over Italië en de tuinen.
  • Slaap in sfeervolle hotels.
  • Geniet van de heerlijke gerechten.
Tuinreis naar de Italiaanse Meren
Vertrokken
€ 1165,-
6 dagen
Mei
Geannuleerd
€ 1345,-
8 dagen
Mei
Venetië en Veneto
Beschikbaar
€ 1725,-
7 dagen
September

Tijdens een groepsreis naar Italië ontdekt u tuinen in Italiaanse stijl

Bent u op zoek naar ideeën om zelf een Italiaanse tuin aan te leggen? Of wilt u simpelweg genieten van de tuinen en cultuur? Waar kunt u beter van klassieke tuinen genieten dan in het land van de renaissance? Middenin het fraaie landschap kunt u de mooiste tuinen bezoeken. Maar ook steden, paleizen en villa’s, waarbij weer tuinen en parken zijn aangelegd.

Reisleidster Hermine van Wijhe-Ruys over tuinreizen naar Italië

Een tuinreis naar Italië is een geweldige ervaring. Het land, de cultuur, de tuinen en de aardige mensen maken een tuinreis naar Italië tot een feest. Waar je ook heen gaat, overal zijn tuinen te vinden. Allemaal zijn ze zeer de moeite waard en met geen tuin in andere landen te vergelijken.

Italiaanse tuinen bezoeken en cultuur snuiven?

Wie een tuinreis naar Italië maakt, komt niet alleen voor de tuinen. De Romeinse tijd, de renaissance en de barok hebben immers hun sporen nagelaten. Zo bezoeken we de ene dag tuinen bij luxe villa’s en de andere dag parken in oude steden.

Een vliegreis naar Italië maken met reisleiding

Een busreis naar Italië is ver rijden en dat zou ten koste gaan van de tuinen die we kunnen bezoeken. Daarom kiezen we voor een vliegreis naar Italië die begint vanaf Schiphol. Als u geland bent, wacht de touringcar ons op bij het vliegveld. De ervaren chauffeur brengt ons naar mooiste tuinen van Italië.

Overdag leren we veel over de tuinen en geschiedenis van Italië. ‘s Nachts slaapt u daarom in hotels met voldoende voorzieningen en heerlijk eten. Zo kunnen we de volgende dag weer uitgerust op pad.

Zorgeloos naar Italië reizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen:

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw tuinreis naar Italië.

Samen met Garden Tours Italiaanse tuinen bezoeken?

Wilt u samen met ons op reis en ideeën opdoen om een Italiaanse tuin aan te leggen? Of wilt u genieten van het klimaat en de tuinen? Een reis naar Italië boekt u eenvoudig via onze website of brochure. Wij maken de mooiste reizen naar Italië namelijk graag samen met u!

Scroll naar top