Ons tuinreizen naar België brengen u naar de mooiste plekjes van dit prachtige land. Vaak nog onontdekt door de massa en qua schoonheid doen ze niet onder voor tuinen in bijvoorbeeld Engeland. Ook een bezoek aan Gent en/of Damme staat op het programma.

  • Bezoek de mooiste tuinen in België.
  • Reis met reisleiders die alles over België en de tuinen weten.
  • Slaap in luxe hotels.
  • Geniet van al het moois bij gastvrije tuineigenaren.
Euregionale tuinreis - Mooiste tuinen van Europa
Geannuleerd
€ 640,-
4 dagen
Augustus
Drielandentuinreis
Geannuleerd
€ 640,-
4 dagen
Juni
Tuinreis naar Vlaanderen
Gegarandeerde vertrekdata
€ 495,-
4 dagen
Juni, Juli

Vlaamse tuincultuur en gastvrijheid

Ga op tuinreis naar België en zie de Vlaamse tuincultuur zelf. Kastelen met grote tuinen, tuinen met prachtige borders en kleine groene juwelen die wachten om door u ontdekt te worden. De Belgen zelf zijn ook erg gastvrij en ontvangen graag mensen die dezelfde interesses hebben voor tuinieren. Er is enorm veel aanbod in België en wij nemen u graag mee!

Een comfortabele groepsreis met deskundige reisleiding

Tuinen bezoeken met mensen die dezelfde passie hebben als u kan uw reis onvergetelijk maken. Het vervoer is geregeld, want u reist met een luxe touringcar door België, bestuurd door ervaren chauffeurs. Er is ook deskundige reisleiding aanwezig die u van alles kan vertellen over de tuinen die u zult bezoeken. Zij staan klaar voor al uw vragen en brengen u veilig en snel van tuin naar tuin. Verder zijn onze luxe touringcars van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, toilet, koffie en thee. Zo wordt een tuinreis naar België heel ontspannen.

Luxe overnachtingen tijdens uw tuinreis naar België

Omdat u met Garden Tours reist in kleine groepen, heeft u genoeg ruimte om te genieten van alle mooie Belgische tuinen. Nadat u zoveel moois gezien heeft, verdient u een goede nachtrust. Daarom heeft Garden Tours voor u luxe hotels gereserveerd, vaak met vier sterren! Deze hotels zijn van alle gemakken voorzien en bieden u heerlijk eten.  Zo bent u de volgende dag weer helemaal uitgerust om volop te kunnen genieten van de tuinen en het land.

SGR-garantie en Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij het SGR-Garantiefonds en het Calamiteitenfonds:

  • Het SGR-Garantiefonds houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de extra kosten die ontstaan als er zich een natuurramp voordoet, of als er ernstige onlusten uitbreken en uw tuinreis naar België moet worden aangepast of zelfs moet worden afgebroken.

Gaat u mee op tuinreis naar België?

Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd naar al onze mooie tuinreizen naar België? Op onze website kunt u uw droomreis uitzoeken. Uw reis boekt u eenvoudig online, Als team staan wij tijdens werkdagen voor u klaar om u te helpen bij uw keuze, zodat u een mooie tuinreis naar België kunt maken.

+
Scroll naar top