Tuinreizen België

Tuinreizen België naar de fraaiste tuinen die open zijn voor groepsbezoeken. In België weet men wat tuinieren is, want de mooiste privétuinen komen voorbij, de één nog fraaier dan de ander. Van Vlaanderen tot diep in Wallonië is het mogelijk om prachtige tuinen te bezoeken. De eigenaar of eigenaresse zelf leidt in veel gevallen het bezoek ook nog eens persoonlijk rond. Daarbij helpt de aanwezigheid van zowel historische als gezellige steden als Gent, Brugge en Antwerpen zeker nog eens mee.

Bovendien bent u bij de tuinreizen België met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Belgische tuinen bekijken

Of het nu gaat om historische tuinen, particuliere tuinen, landschapsparken of arboretums, sommige Belgische tuinen doen niet veel onder voor de Engelse tuinen. Daarnaast is het een zeer deskundig land op het gebied van plantenteelt. Deze diversiteit aan tuinen zorgt ervoor dat België voor eenieder wat te bieden heeft.

Reisleider Flip van den Elshout over de tuinreizen België en Nederland
Door vooraf zoveel mogelijk tuinen te bezoeken hebben we een uitstekende keuze kunnen maken uit de tuinen van Nederland en België. Het aanbod is zeer divers en u wordt door de eigenaren persoonlijk ontvangen en voorgelicht. Elk land kent zijn eigen benadering van tuinieren en dat geldt ook voor Nederland en België. Toch kunnen de tuinen in beide landen absoluut concurreren met tuinen in andere landen. Laat u verrassen met tuinen, die soms privé niet zijn te bezoeken. Uiteraard worden ook enkele kwekerijen bezocht, zodat u uw assortiment aan kunt vullen…

Bezoek de mooiste tuinen van België

België kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Tegen het decor van de restanten van Kasteel Oostkerke is een fraaie tuin aangelegd.
  • Op het landgoed van kasteel Gaasbeek bevindt zich een moestuin die zijn gelijke niet kent.
  • De watertuinen van Annevoie zijn de vleesgeworden droom van een ijzersmid, compleet met kanaaltjes, vijvers, watertrappen, fonteinen en spuiters.

Boek nu één van onze tuinreizen België

De keuze viel dit jaar weer op Vlaanderen, met een grote keuze aan prima tuinen en kwekers. In Vlaanderen kent men tegenwoordig een bloeiende tuincultuur. Steeds meer tuineigenaren zijn bereid, hun fraaiste bezit met anderen te delen. Op weg naar onze zuiderburen doen wij nog enkele tuinen van eigen bodem aan. Overal wordt u vriendelijk ontvangen en kunt u van de fraaie tuinen genieten. En die tuinen zijn de aandacht van elke tuinliefhebber meer dan waard. Prachtige tuinen wisselen goede kwekerijen af, uitstekende hotels zorgen voor ideale overnachtingen. In Vlaanderen bewijzen eigenaren van privétuinen al jaren, met de mooiste tuinen elders mee te kunnen!

Vlaanderen

Vlaanderen

België
Tuinreis Vlaanderen 4-daagse tuinreis Vlaanderen per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste Vl More info