Osborne House

Osborne House

Wie naar Isle of Wight gaat, moet het landgoed Osborne House bezoeken! Hier leefde ooit de onvergetelijke Koningin Victoria en hier is ze ook overleden. Daarvan neemt u allemaal kennis tijdens de rondleiding door het huis. Direct rond het huis vindt u de nodige standbeelden, vazen, fonteinen en andere ornamenten in barokke stijl.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De tuin en het parkland van Osborne House

Verder van het huis af gaat de tuin over in parkland: een nauwelijks te overtreffen vergezicht. Een busje brengt u desgewenst naar de Swiss cottage: houten gebouwen, speciaal voor de jonge prinsjes en prinsesjes opgetrokken. Komt u alleen voor tuintechnische zaken dan kunt u dit met een gerust hart overslaan. In de ommuurde tuin zijn nog enkele fraaie borders aangeplant en overal in het park staan majestueuze bomen, die inmiddels een vergevorderde leeftijd hebben bereikt.

Benieuwd naar onze tuinreizen?Download hier onze flyer
Scroll naar top