GardenTours.nlGardenTours.nl
Forgot password?

Tuinreizen naar Engeland

Tuinreizen naar Engeland brengen ons naar de mooiste tuinen van de wereld. Niet alleen is het klimaat ideaal voor een lang tuinseizoen, ook de tuinhistorie is ruimschoots voorhanden in Engeland. Al vele eeuwenlang wordt er getuinierd en van elke trend in tuinenland zijn er nog wel voorbeelden terug te vinden! Klassieke tuinen worden in veel gevallen gekoesterd en ook bezoeken aan de privétuinen zijn door de jaren heen in Engeland uitgegroeid tot een fenomeen. Van het noorden tot diep in het zuiden kunnen er mooie voorbeelden van Engelse tuinen worden bezocht. Vele verschillende districten zijn reeds tijdens tuinreizen door ons bezocht en in combinatie met de niet aflatende cultuur vormen deze een basis voor leuke en leerzame reizen!

Waarom tuinreizen naar Engeland boeken bij Garden Tours?

Met de tuinreizen naar Engeland met Garden Tours bent u verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 3***- en 4****-hotels.

Engelse tuinen bekijken tijdens onze tuinreizen naar Engeland

Engeland is een waar bedevaartsoord voor menig tuinliefhebber. Er zijn talloze Engelse tuinen te bezoeken, want het land is overgoten met kasteeltuinen, cottagetuinen, parken, plantentuinen, nurseries en prachtige privétuinen. Overal heten de enthousiaste tuineigenaren uw welkom met koffie en thee. Zij geven u graag een uitleg die u zullen helpen om veel tuininspiratie op te doen.

Reisleider Hans Ringers over de tuinreizen naar Engeland
Aan de rand van Europa ligt een eiland waar ze geen grondwet hebben, links rijden, meten met miles en acres, in een andere tijdszone leven en ook nog in spoken geloven. Dat is Engeland, dat soms lijkt op een openluchtmuseum vol kastelen en landhuizen met grote landgoederen en zóveel tuinen: méér dan 3000 privétuinen staan er vermeld in de “Yellow Book”. Voor de Engelsen is tuinieren hun nationale tijdverdrijf en trots. Daarvan getuigen tuinen die dateren uit een ver verleden zoals Stourhead en Stowe tot aan verrassende nieuwe tuinen als Througham Court, Wildside en Broughton Grange. Als je het wereldberoemde Sissinghurst hebt gezien, ben je verkocht, dan wil je nog veel meer van dat moois: Engelse tuinen, een Gardeners’ World, onweerstaanbaar!

Bezoek de mooiste tuinen van Engeland met Garden Tours

Engeland kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Sissinghurst Castle is al sinds jaar en dag een must voor iedere tuinliefhebber. Wanneer u hier ook komt, altijd is deze tuin weer onweerstaanbaar.
  • Great Dixter is levendiger dan ooit. Ieder seizoen treft u onnavolgbare kleuren- en vormencombinaties aan die een bezoek onvergetelijk maken.
  • Marchants Hardy Plants: een prachtige tuin in het golvende landschap van Sussex.
  • Merriments Garden is een lust voor het oog met een mengeling van dahlia’s, kleurige eenjarigen, siergrassen, vaste planten en doorbloeiende rozen.
  • Wanneer u er ook komt, Goodnestone Park is altijd de moeite waard. Het is echt een tuin voor vier seizoenen.

Naast de bekende Engelse tuinen, kan de tuinliefhebber genoeg tuininspiratie op doen op de talloze Flower Shows die jaarlijks in Engeland worden georganiseerd.

nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van extra tuinreizen, tuinen en ander nieuws van Garden Tours?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest