Tuinreizen naar Engeland

Tuinen in Engeland zijn bekend over de hele wereld! Er heerst een ideaal klimaat om te tuinieren. Wilt u inspiratie opdoen om uw eigen tuin aan te leggen? Of wilt u alleen genieten van al het moois dat de Engelse tuinen u te bieden heeft? Een tuinreis naar Engeland brengt u naar de mooiste tuinen en laat u genieten van de gastvrijheid van de Engelse tuineigenaren.

Filter

District / Regio

Vertrek

Prijs

Reisduur

District / Regio

Vertrek

Prijs

Reisduur

Tuinreis naar Kent & Sussex
Geannuleerd
€ 485,-
4 dagen
September
A taste of Kent
Geannuleerd
€ 465,-
4 dagen
Juni, Juli
Chelsea Flower Show
Geannuleerd
€ 705,-
5 dagen
Mei
Hampton Court Flower Show
Geannuleerd
€ 645,-
5 dagen
September
Country Houses & Gardens
Geannuleerd
€ 585,-
4 dagen
Juni
Antiekreis naar Kent
Geannuleerd
€ 735,-
6 dagen
September
Tudor Tour
Geannuleerd
€ 775,-
6 dagen
Juni, Juli
Tuinreis naar Berkshire & Oxfordshire
Geannuleerd
€ 440,-
4 dagen
Juli, Augustus
Tuinreis naar Hampshire
Geannuleerd
€ 655,-
5 dagen
Juni, Juli
Tuinreis naar Devon
Geannuleerd
€ 735,-
6 dagen
Juni, Juli
Tuinreis naar Cornwall
Geannuleerd
€ 1035,-
7 dagen
September
Tuinreis naar de Cotswolds
Geannuleerd
€ 725,-
6 dagen
Juni, Juli
Het andere Cotswolds
Geannuleerd
€ 765,-
6 dagen
Juni, Juli
Tuinreis naar Shropshire
Geannuleerd
€ 695,-
6 dagen
Juni, Juli
Arbeid Adelt
Geannuleerd
€ 945,-
6 dagen
Juni
Taking it Easy in East Anglia
Geannuleerd
€ 755,-
6 dagen
Juli, Augustus

Gastvrij en enthousiast

Engeland staat bekend om de vele mooie tuinen. Het is een soort bedevaartsoord voor tuinliefhebbers. Er zijn ontelbaar veel kasteeltuinen, cottagetuinen, plantentuinen, bloementuinen, kwekerijen en prachtige privétuinen. De gastvrije eigenaren openen hun poorten om u te laten genieten van hun tuin en u wordt vaak verwelkomd met een heerlijke kop koffie of thee of een echte cream tea. Met heel veel liefde en enthousiasme zullen zij u wegwijs maken in hun tuin en zullen zij uw vragen beantwoorden. De Engelsen hebben tuinieren in hun hart gesloten.

Bekende tuinen in Engeland bezoeken

In samenwerking met de NGS openen veel privétuinen hun poorten voor bezoekers tijdens garden openings. Bekende Engelse tuinen als Great Dixter, Sissinghurst Castle Garden en Hever Castle mogen niet ontbreken tijdens een tuinreis naar Engeland. National Trust en de RHS beheren sommige van deze toptuinen, zodat wij er nog jarenlang van kunnen genieten!

Tuinreizen naar Engeland: individueel of met een groep?

U kunt een individuele tuinreis maken naar Engeland waarbij u gebruikt maakt van u eigen auto. U bent dan vrij om te gaan en staan waar u wilt en niet afhankelijk van anderen. Maar als u echt wilt genieten van het landelijke leven in Engeland dan kunt u mee met onze tuinreizen. U reist per luxe touringcar met ervaren chauffeurs en deskundige reisleiding van tuin naar tuin. Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, toilet koffie en thee. Onze gastvrije en zeer ervaren chauffeurs vormen samen met de reisleider een perfect team. Zij staan klaar voor al uw vragen en brengen u veilig en snel van tuin naar tuin. Zo wordt een busreis naar Engeland heel ontspannen.

Engeland is het tuinenland bij uitstek

Engeland is het tuinenland bij uitstek. Nergens anders in de wereld is de liefde voor tuinieren zo groot als hier. Tijdens veel van onze reizen naar Engeland bezoeken we dan ook alleen maar tuinen. Maar Engeland heeft ons nog meer te bieden. Wat dacht u van de Engelse landhuizen? Tuinen met brocante markten? Of de heerlijke gastronomie van Isle of Wight? Op cultureel gebied zult u hier niets tekort komen.

Doe ideeën en inspiratie op tijdens een tuinreis naar Engeland

Tijdens de Chelsea Flower Show of de Hampton Court Flower Show kunt u de Britse liefde voor tuinieren zelf ontdekken. U kunt hier ideeën opdoen om uw eigen tuin in Engelse stijl aan te leggen. Ook kunt u uitvinden welke planten u het beste kunt gebruiken voor uw Engelse border. U ziet uiteenlopende voorbeelden om eigen tuin om te toveren in een echte Engelse cottagetuin.  Kortom, met onze tuinreizen naar Engeland doet u zeker voldoende inspiratie op.

Overnachten in luxe hotels of prachtige landhuizen

Doordat we reizen met kleinere groepen kunt u overdag al ontspannen genieten van al het moois dat Engeland te bieden heeft. Maar u kunt pas echt alle indrukken verwerken en volop genieten als u ook lekker slaapt. Daarom heeft Garden Tours voor u luxe, vaak 4****, hotels gereserveerd. Deze hotels zijn van alle gemakken voorzien en bieden u heerlijk eten.  Zo bent u de volgende dag weer helemaal uitgerust om volop te kunnen genieten.

SGR-Garantie en Calamiteitenfonds

Uiteraard is Garden Tours aangesloten bij het SGR-Garantiefonds en het Calamiteitenfonds. Het SGR-Garantiefonds houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van faillissement. Het Calamiteitenfonds vergoedt de extra kosten die ontstaan als er zich een natuurramp voordoet, of als er ernstige onlusten uitbreken en uw reisschema moet worden aangepast of zelfs moet worden afgebroken.

Gaat u ook mee op tuinreis naar Engeland?

Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd naar al onze mooie tuinreizen naar Engeland? Op onze website kunt u uw droomreis uitzoeken. Vindt u het fijner om in onze brochure te bladeren, vraag deze dan via de website aan.  Uw reis boekt u eenvoudig online of door middel van het formulier achter in onze brochure. Als team staan wij tijdens werkdagen voor u klaar om u te helpen bij uw keuze, zodat u een mooie tuinreis kunt maken. Of het nou dichtbij is of ver weg.

Zien wij u terug in één van de mooiste tuinen van Engeland?

Wilt u op de hoogte blijven van onze tuinreizen in 2021?