Blarney Castle

Blarney Castle

Meer dan zeshonderd jaar geleden werd Blarney Castle gebouwd voor één van lerlands grootste chieftains, Cormac MacCarthy. Het kasteel, dat wij bezoeken tijdens de tuinreis Groene Highlights van Ierland is verder beroemd vanwege de Blarney Stone, hoog ingemetseld in de toren van het kasteel. Wordt de steen gekust, dan zal de dader nooit meer om een woord verlegen zitten.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De tuin van Blarney Castle

De tuin is jaren lang niet van belang geweest. Er stonden wel mooie bomen in, maar echt een trekpleister…. Nee dus. Met de komst van een jonge en enthousiaste head gardener is daar verandering in gekomen. In een paar jaar is er ongelooflijk veel gedaan. Oude rhododendrons werden opgeruimd om ruimte te maken voor nieuwe aanplant. Er werden nieuwe fleurige borders met vaste planten aangeplant, een sfeervolle varentuin en nog veel meer. Kortom, een mooie kans om even bij dit kasteel te gaan kijken om te genieten van alles dat Blarney Castle te bieden heeft!

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top