Garden Tours is de enige specialist in tuinreizen. Zoekt u naar tuininspiratie of mooie tuin ideeën? Tijdens onze tuinreizen zult u gegarandeerd de mooiste tuinen ter wereld bezoeken!

Filter

Landen

Vertrek

Prijs

Reisduur

Landen

Vertrek

Prijs

Reisduur

Antiekreis naar Kent
Gegarandeerde vertrekdata
Volgeboekt
€ 725,-
6 dagen
September
Engeland
Devon
Gegarandeerde vertrekdata
€ 775,-
6 dagen
Juni
Engeland
Drielanden tuinreis
Gegarandeerde vertrekdata
€ 735,-
5 dagen
Juni, Juli
Duitsland, Frankrijk, Luxemburg
Tuinreis naar Exmoor
Gegarandeerde vertrekdata
€ 995,-
7 dagen
Juli
Engeland
Groene Highlights van Ierland
Gegarandeerde vertrekdata
€ 1055,-
7 dagen
Juni, Augustus
Ierland
Hampton Court Flower Show
Gegarandeerde vertrekdata
€ 650,-
5 dagen
Juli
Engeland
Jane Austen Reis
Gegarandeerde vertrekdata
€ 785,-
6 dagen
Juni, Juli
Engeland
Kent & Sussex
Gegarandeerde vertrekdata
€ 485,-
4 dagen
Mei, Juni, Juli, Augustus, September
Engeland
Tuinreis naar Normanië
Gegarandeerde vertrekdata
€ 665,-
5 dagen
Juni, Juli, Augustus
Frankrijk
Tudor Tour
Gegarandeerde vertrekdata
€ 765,-
6 dagen
September
Engeland
Ruig en Romantisch Schotland
Gegarandeerde vertrekdata
€ 995,-
7 dagen
September
Schotland
Tuinreis naar Vlaanderen
Gegarandeerde vertrekdata
€ 495,-
4 dagen
Juni, Juli
België

Tuinreizen naar alle windstreken

Al ruim 30 jaar is Garden Tours dé tuinspecialist van Nederland.  Wij streven ernaar om u als tuinliefhebber een onvergetelijke tuinreis te bieden. We brengen u naar de grootste, mooiste en spectaculairste tuinen over de hele wereld. Maar ook naar kleine privétuinen op onbekende bestemmingen. Denk hierbij aan mooie bloementuinen, rozentuinen, tuinen in Dutch Wave-stijl of knusse cottagetuinen. Onze tuinreizen beperken zich niet tot een tuinreis dichtbij huis in Nederland of België en de bekende tuinen in Kent & Sussex. Of denkt u eens aan iets minder bekende tuinbestemmingen. Alle tuinen die we bezoeken hebben we zelf al eens eerder bezocht om te kijken of de tuinen mooi genoeg zijn voor een tuinreis.

De enige échte specialist in tuinreizen

Wij zijn gespecialiseerd in tuinreizen. Andere reisorganisaties bieden ook andere reizen aan, zoals stedentrips en cultuurreizen. Dat gaat ten koste van de tuinen. Wij bieden u alleen tuinreizen aan, waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat we de mooiste tuinen bezoeken. Of het nu gaat om verborgen en vaak exclusieve privétuinen die voor andere gesloten blijven of mooie tuinen op speciale bestemmingen. Door onze goede banden met tuineigenaren over de hele wereld en onze jarenlange ervaring weten wij overal bijzondere tuinen te vinden. Met grote regelmaat vinden we toch weer nieuwe pareltjes in de landen die we al zo goed kennen. Dit omdat we altijd nieuwsgierig blijven en blijven zoeken naar onontdekte plekken.

Kijken en genieten of inspiratie opdoen?

Houdt u van moderne strakke tuinen, romantische kleine tuinen, grote landelijke tuinen of prachtige bloementuinen met verschillende kleuren. Tijdens onze tuinreizen kunt u genieten van al het moois dat het landschap en de mooie tuinen u te bieden hebben. Maar u kunt ook voldoende inspiratie opdoen om zelf een mooie tuin te kunnen maken. U zult tijdens deze reis allerlei tuinvoorbeelden en –ontwerpen ontdekken.

Alleen tijdens onze tuinreizen zult u exclusieve privétuinen bezoeken

Als enige reisorganisatie in Nederland beschikken we bij Garden Tours over heel veel tuinkennis, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van tuineigenaren. Daardoor lukt het vaak om tuinen te bezoeken waar de meeste andere aanbieders nog nooit van gehoord hebben. Tuinen waar u privé nooit binnen zou komen. Wij vinden het een feest om u hierheen te brengen. Maak kennis met de gastvrijheid van de tuineigenaren en geniet van een heerlijke cream tea in tuinen die alleen voor ons open gaan.

Ervaren chauffeurs en deskundige reisleiding

Niet alleen bij het uitzoeken van uw reis kunt u vertrouwen op de beste service. Ook onderweg kunt u rekenen op onze deskundigheid. Iedere tuinreis van Garden Tours wordt door een Nederlandse reisleider begeleid. Op verre bestemmingen wordt de reisleider vergezeld door een lokale specialist, die u alles over het betreffende land kan vertellen. Al onze reisleiders hebben veel kennis van tuinen en beplanting en bij hen kunt u terecht met al uw vragen. Met onze ervaren reisleiders bent u ook verzekerd van de beste hulp onderweg, mocht er tijdens de reis iets mis gaan. Zo kan de chauffeur zich richten op zijn belangrijkste taak: u veilig en comfortabel naar de mooiste tuinen brengen.

Tuinreizen in kleine groepen

In onze touringcars kunnen wij grote groepen kwijt. Garden Tours kiest er echter voor om in kleinere groepen te reizen, zodat u optimaal kunt genieten in de tuinen. Zowel in de grote tuinen, maar ook in de kleinere privétuinen. Heeft u een plantje gezien in een kwekerij? Geen probleem, want ook in de bus is er plek genoeg om souvenirs mee te nemen.

Comfortabel vervoer

Al onze opstapplaatsen in Nederland en België zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Onze comfortabele en luxe touringcars brengen u vanaf deze opstapplaatsen snel en veilig naar Engeland of een andere bestemming dichtbij huis. Als de tijd het toelaat bezoeken we op de heen- en terugreis een mooie tuin. Zo begint uw reis meteen goed! De touringcars zijn van alle gemakken voorzien, zoals een toilet, airconditioning, koffie en thee. De chauffeur is uw gastheer die u veilig en comfortabel van tuin naar tuin brengt. Samen met de reisleider vormen zij een perfect team. Bezoekt u liever uw droomtuinen op bestemmingen die niet om de hoek liggen? Ook dan brengen wij u er graag snel en comfortabel naar toe. In dat geval begint uw reis op Schiphol en vliegen we naar uw droombestemming. Bij aankomst op het vliegveld ter plaatse staat de touringcar voor u klaar om u naar de mooiste tuinen te brengen.

Luxe hotels en accommodaties

Wie de mooiste tuinen ter wereld bezoekt, doet heel veel indrukken op. Een goede nachtrust is belangrijk om te kunnen blijven genieten, gedurende de hele reis. Daarom kiest Garden Tours niet voor goedkope hotels langs de snelweg, maar voor hoofdzakelijk 4**** hotels, of goede 3*** hotels of prachtige landhuizen. Uiteraard beschikken alle hotels over goede voorzieningen en heerlijk eten. Als u kiest voor een tuinreis met meer luxe, cultuur of een thema dan doen wij er nog een schepje bovenop. U slaapt dan heerlijk in een authentiek Engels landhuis of een gezellig Frans of Spaans hotel met zeezicht.

Programmaboekje

Omdat wij meerdere tuinen per dag bezoeken en omdat we ons kunnen voorstellen dat u niet alle details van de tuinen kunt onthouden, ontvangt u van de reisleider een programmaboekje. In dit boekje staan alle tuinen die u bezoekt vermeld, compleet met de geschiedenis en enkele foto’s. Zo kunt u thuis alles nog eens nalezen en uw reis opnieuw beleven.

SGR-Garantie en Calamiteitenfonds

Uiteraard is Garden Tours aangesloten bij het SGR-Garantiefonds en het Calamiteitenfonds. Het SGR-Garantiefonds houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van faillissement. Het Calamiteitenfonds vergoedt de extra kosten die ontstaan als er zich een natuurramp voordoet, of als er ernstige onlusten uitbreken en uw reisschema moet worden aangepast of zelfs moet worden afgebroken.

Gaat u ook mee op tuinreis?

Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd naar al onze mooie tuinenreizen? Op onze website kunt u uw droomreis uitzoeken. Deze boekt u eenvoudig online of door middel van het formulier achter in onze brochure. Als team staan wij tijdens werkdagen voor u klaar om u te helpen bij uw keuze, zodat u een mooie tuinreis kunt maken. Of het nou dichtbij is of ver weg.

Zien wij u terug in één van de mooiste tuinen ter wereld? 

Scroll naar top