Tuincruise naar de Britse eilanden

14-nachten tuincruise Britse eilanden met de Holland America Line vanaf Rotterdam

Ms Volendam 

Waarschijnlijk de meest relaxte manier om van tuinen te genieten en te reizen. U vaart van plaats naar plaats en gaat daarna met de touringcar op bezoek bij de mooiste tuinen die wij voor u konden vinden. Of u nu in Engeland aanlegt of in Ierland, u wordt telkens naar de mooiste tuinen gebracht. De verzorging van het gehele reisprogramma en de luxe aan boord zorgt ervoor dat er verder weinig te wensen laat.

Belangrijk: We wijzen u erop dat vanaf 1 oktober 2021 een paspoort nodig is om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen.

Waarom de Tuincruise naar de Britse eilanden?

 • Deskundige reisleiding
 • Gemiddelde groepsgrootte van 25 personen
 • Luxe vervoer en hotels
 • SGR en het Calamiteitenfonds
OmschrijvingReisprogrammaTuinenCruiseschipInbegrepenOpstapplaatsVeel gestelde vragenFoto's

Omschrijving

De tuincruise met het ms Volendam van de Holland America Line belooft een waar Engelse verkenningsreis te worden. Dit middelgroot schip met max. 1432 gasten aan boord brengt u vanaf de inscheping in Rotterdam, naar de verste uithoeken van Groot-Brittannië en Ierland: van Guernsey, Ierland, Isle of Skye, Orkney naar Schotland. 

Onder leiding van Kitty Wiegert, onze ervaren cruise reisleidster, brengt u een bezoek aan de mooie en interessante tuinen in de buurt van uw aanleghaven. 

Tijdens de zeedagen en avonden aan boord van het schip, heeft u alle vrijheid om uw tijd zelf in te delen. Genieten van één van de shows, een hapje eten in het restaurant Lido Market of The Dining Room, het kan allemaal. In de vertrouwde sfeer en met de service van de HAL zal het u aan niets ontbreken op dit elegante schip.

Reisprogramma

Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

 • 1e dag: inscheping in Rotterdam.
 • 2e dag: Zeedag.
 • 3e dag: Portland met bezoek aan Mapperton Gardens en Chiddeock Manor
 • 4e dag: Guernsey met de floral Guernsey route met oa. bezoek aan Saumarez Manor.
 • 5e dag: Falmouth met bezoek aan Lamorran gardens en Bosvigo House & Garden.
 • 6e dag: Ilfracombe met bezoek aan RHS Rosemoor Garden.
 • 7e dag: Liverpool met bezoek aan Arley Hall & Gardens en Chester.
 • 8e dag: Dublin met bezoek aan de tuinen June Blake’s Garden en Hunting Brook Garden.
 • 9e dag: Zeedag.
 • 10e dag: Isle of Skye met bezoek aan Dunvegan Castle & Gardens.
 • 11e dag: Kirkwall, met bezoek aan de tuinen Quoy of Houton en Westrow Lodge.
 • 12e dag: Invergordon, bezoek aan de tuin Old Allangrange en Almore Distillery.
 • 13e dag: Edinburgh, bezoek aan Bass Rock en de tuin van Hopetoun House.
 • 14e dag: Zeedag
 • 15e dag: Aankomst Rotterdam, einde van de reis

Tuinen

Mapperton

Al heel lang staat deze tuin bekend als één van de beste die het graafschap Dorset de bezoeker heeft te bieden. Bij het maken van het ontwerp is terdege rekening gehouden met de situering. Omdat het huis zich boven een vallei bevindt, ontsluit de tuin zich als het ware, vanuit het huis gezien. Het niveau verschil van deze natuurlijke helling wordt door middel van drie terrassen overbrugd. De tuin vormt al eeuwen een tijdloos geheel en weet bij vrijwel alle bezoekers een onvergetelijke indruk achter te laten. Niet alleen tuinliefhebbers weten daarom Mapperton te vinden, ook voor schilders en fotografen is dit landgoed een bron van inspiratie!

Chideock Manor Garden

Chideock Manor heeft een ongerept uitzicht op heuvels en bossen en heeft gevarieerde tuinen. De tuinen liggen op verschillende niveaus met vanuit elke tuin een zicht op de andere tuin. Ook is er aan de noordzijde, in een ommuurde tuin, een formele moestuin en een boomgaard te vinden. 

Bosvigo

Een vreemde eend in de bijt, zo zou je deze tuin gemakkelijk kunnen noemen. In vrijwel alle tuinen in Cornwall spelen zuurminnende plantensoorten als Rhododendron en Camelia de hoofdrol. De eigenaresse van Bosvigo dacht daar anders over en heeft een tuin met een overdaad aan vaste planten gecreëerd. Daarmee heeft ze de mooiste kleurencombinaties gemaakt die je je kan voorstellen! Al heel vroeg in het jaar de Helleborussen en ontelbare bollen, in de zomer borders met heftige kleurencombinaties om laat in de herfst met een vuurwerk aan herfstkleuren het seizoen af te sluiten. 

Lamorran

Deze tuin bevindt zich tegen een helling aan en met dat gegeven is tijdens de indeling zorgvuldig rekening gehouden. Behalve dat je de hier gebruikelijke zuurminnende beplanting terug vindt, gaat de liefde van de eigenaresse ook nog eens uit naar Japanse esdoorns. Veel cultivars van Acer palmatum andere species hebben hier dan ook een plaatsje gekregen en blijken voortreffelijk met andere heesters en bomen te combineren. Standbeelden en andere ornamenten maken het plaatje compleet. 

Rosemoor

Deze tuin, aangelegd rondom haar huis werd ooit door Lady Ann Palmer gekoesterd. Nog bij haar leven besloot ze echter te emigreren en liet haar bezit na aan de Royal Horticultural Society. Dit gedeelte van de tuin  is nog steeds in ere gehouden maar de RHS heeft hier nog een veel groter stuk tuin aan toegevoegd dat inmiddels eveneens al een vol wassen stadium heeft bereikt. Daarmee is Rosemoor tot één van de toonaangevende sieraden van de Royal Horticultural Society uitgegroeid, met borders, rozen, collecties bomen en Australische beplanting. Een toegift vormen de uitgestrekte gazons die getransformeerd zijn tot bloemenweiden. 

Arley Hall

Het geslacht Ashbrook bewoont dit landgoed al sinds vele generaties. Elke generatie heeft zijn steentje bijgedragen aan de ontwikkelingen van de tuinen op dit landgoed. Alhoewel hier allerlei verschillende tuinonderdelen te bekijken zijn, zal de meeste aandacht van de bezoeker ongetwijfeld uitgaan naar de enorme vaste planten borders, waarin ook de vormsnoei van taxus een belangrijke rol speelt. Al op aquarellen van George Elgood, afkomstig uit 1889, is deze border afgebeeld en mag zich dan ook als de oudste van het Verenigd Koninkrijk beschouwen. Onder de lijst van vaste planten bevindt zich menige soort en cultivar, die hier al meer dan een eeuw in gebruik is. Ook in de ommuurde tuinen spelen bloemen de hoofdrol, nu echter samen met groenten en kruiden. De laatste generatie is verantwoordelijk voor de aanplant van een voorjaarstuin, waarin meer dan 300 verschillende Rhododendrons groeien en bloeien.

Chester

Romeinse stad, hoofdstad van het oude graafschap Cheshire en de meest complete ommuurde middeleeuwse stad van Engeland. In de prachtige plaats Chester ligt de geschiedenis voor het oprapen. En dan is het er ook nog eens fantastisch winkelen

June Blake’s Garden

Dit is een tuin die zich met de allerbeste Britse tuinen kan meten. June is een perfectioniste en met een niet aflatende ijver heeft zij zich op de tuin gestort. Elk jaar weer zijn er gedeelten in de tuin veranderd of opnieuw ingeplant in bloedstollend mooie combinaties. Die combinaties kunnen dus per jaar verschillen. Voordat de vaste planten bloeien, hebben de tulpen en andere bolgewassen reeds hun mooiste kleuren getoond,  

Huntingbrook

Hier tuiniert de broer van June, Jimi Blake. Zijn tuin bevindt zich op een heuvel en niet alleen alle omringende beschikbare grond is door hem ingeplant, ook het aangrenzende bos en de daarachter gelegen weide heeft hij onder zijn hoede genomen. Ook schuwt hij experimenten niet, daardoor zie je heesters en bomen in zijn tuin, die uit landen als Vietnam afkomstig zijn.  Volledig nieuwe soorten, en nu maar kijken of deze ook in Ierland willen groeien! 

Dunvegan Castle

Dunvegan Castle staat op het eiland Skye in het westen van Schotland. Het kasteel staat hoog op een rots met uitzicht op een inham aan de oostelijke oever van de zeearm Loch Dunvegan. De dertiende-eeuwse vesting werd in latere eeuwen stukje bij beetje uitgebreid tot een imponerend kasteel.

Quoy of Houton

Een historische ommuurde tuin op een steenworp afstand van de zee en volledig gerestaureerd in 2008. De tuin is beplant om sterke wind te weerstaan en is voorzien van stenen muren, verhoogde bedden en een vijver. De beplanting weerspiegelt de ligging aan de kust en is geplant in de stijl van een cottage-tuin met hoge allium, vele soorten geranium en planten verzameld uit heel Europa. Er is een gedeelte met wilde bloemen voor bijen en vlinders. Er is een aparte ommuurde moestuin en die het huis en de gasten van de B&B bevoorraadt.

Old Allangrange

De tuin omringt het 18e-eeuws huis. Er is een formele parterre voor het huis met losse beplanting in de perken, een terrastuin, een perk beplant met rozen, kruidentuin, terp, boomgaard, allemaal verbonden met verschillende stijlen. Er is een biologische moestuin van vijf hectare met twee grote kassen. 

The Dalmore Distillery

De Dalmore-distilleerderij ligt ten noorden van Inverness, de hoofdstad van de Schotse Hooglanden, aan een prachtig stuk Schotse kustlijn. Tijdens de rondleiding ontdekt u de uitzonderlijke Single Malt-whisky die sinds 1839 wordt gemaakt. De distilleerderij heeft een collectie zeldzame vaten afkomstig van ’s werelds beste bodega’s en wijnhuizen, die essentieel zijn voor het produceren van deze legendarische whisky.

Bass Rock

Vanuit North Berwick vertrekt er een bootje om rond een rots te varen. Het gaat hier om Bass Rock, een plek die sinds jaar en dag beroemd is vanwege de grote aantallen zeevogels die hier komen broeden. Een goede kans dat u hier Jan-van-Genten, alken, zeekoeten en verschillende meeuwensoorten van dichtbij te zien krijgt. 

Hopetoun House

Achter dit enorme klassieke huis bevinden zich al even uitgestrekte tuinen die variëren van formeel tot een zee aan wilde bloemen. De oppervlakte van een dergelijk landgoed ontbreekt elk referentiekamer, daarom zijn er ook tuinkamers die geheel gewijd zijn aan ornamentale grassen en vaste planten, in stemmige tinten gecombineerd. Deze maken deel uit van een serie ‘small gardens’ om de bezoekers inspiratie voor hun eigen tuin mee te geven. 

Edinburgh

Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in het historische centrum van Edinburgh met de Royal Mile die van Edinburgh Castle naar Hollyrood Palace leidt, maar ook de  beroemde Princess Street met alle klassieke maar ook hedendaagse Britse warenhuizen en winkels. 

Cruiseschip

Ms Volendam

Inbegrepen

Inbegrepen:

 • Volledig verzorgde cruise met ms Volendam inclusief verblijf in een ocean view stateroom categorie F en alle maaltijden aan boord.
 • Alle excursies en vervoer per touringcar zoals vermeld in het programma inclusief entreekosten en tien gereserveerde lunches.
 • Begeleid door op tuingebied deskundige reisleiding.

Niet inbegrepen:

 • Verplichte fooien aan boord (vanaf USD 15,50 per persoon per dag).
 • Uitgaven van drankjes en overige extra’s.
 • Kosten van verzekeringen en persoonlijke uitgaven.

Opstapplaats

Ms Volendam, Cruise terminal Wilhelminakade, Rotterdam 

Veel gestelde vragen

Garden Tours bestaat inmiddels al weer heel wat jaren. In al die jaren hebben we veel klanten mogen verwelkomen en naar allerlei uiteenlopende bestemmingen mogen brengen. Veel reizigers keren elk jaar weer terug en zijn trouwe klanten geworden. Toch hoeven allerlei zaken, die voor ons duidelijk zijn, dat niet voor onze klanten te zijn. We maken daarom van deze mogelijkheid gebruik om een aantal zaken toe te lichten.

Wanneer gaat een reis door?

Onze reizen worden op een minimum aantal deelnemers gecalculeerd. Zien wij dat het aantal behaald is of vinden wij dat een reis goede kans van slagen heeft? Dan sturen wij u een e-mail met dit goede nieuws en verzoeken wij u om het restantbedrag, vermeld op de factuur, aan ons te voldoen. Mochten wij besluiten dat een reis niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen, dan zullen wij u proberen tijdig te informeren en dan zal de aanbetaling aan u worden terugbetaald.

Waarom kan de overtocht voor de reis afwijken dan gepubliceerd in de brochure?

Dit kan wel eens verwarring veroorzaken. Het afgelopen jaar kon het voorkomen, dat u geboekt had op een reis waarbij de overtocht naar Engeland via de Eurotunnel werd aangeboden, maar later via een veerboot werd uitgevoerd. Het bleek soms, dat het niet mogelijk was om gebruik te maken van de Eurotunnel. De reden? Bij het publiceren van ons reisprogramma is het nog niet mogelijk om overtochten te reserveren voor de maanden na april. Als het reserveringssysteem dan geopend wordt doen wij ons uiterste best om de gewenste overtochten vast te leggen, maar soms is dit vanwege de grote internationale vraag niet mogelijk. Daar kunnen we niets aan doen. We staan maanden op de wachtlijst, maar uiteindelijk blijkt dat het niet goed gaat komen. Wij kiezen dan tijdig om een andere overtocht vast te leggen, zodat u in ieder geval verzekerd bent van een overtocht naar het Verenigd Koninkrijk.

Wat is het verschil tussen een ‘double’ en een ‘twin’ room?

In een double room bevindt zich één groot 2-persoonsbed. Een twin room heeft twee bedden (meestal twee 1-persoonsbedden). Er zijn over het algemeen minder twinrooms beschikbaar in hotels in Groot-Brittannië en Frankrijk en daarom kan het voorkomen dat echtparen die een twinroom wensen toch aangewezen zijn op het gebruik van een groot 2-persoonsbed.

Wat is een comfort class hut?

Comfort Class hutten zijn hutten met twee aparte benedenbedden in plaats van een stapelbed.

Welke tuinen worden tijdens de reis bezocht?

Op de website maken we een opsomming van tuinen, die tijdens uw reis bezocht gaan worden. De website gaat eind oktober online, de tuinbezoeken vinden dikwijls op zijn vroegst meerdere maanden later plaats. In die tussentijd kan er nog van alles gebeuren en dat geldt zeker voor de privétuinen. Daarom is het soms nodig, om een enkel tuinbezoek aan te passen.

Kan ik ook als alleenreizende op tuinreis?

Iedereen is welkom op de tuinreizen van Garden Tours. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u een kamer voor alleengebruik wilt. Er zijn altijd een aantal kamers voor alleengebruik beschikbaar, maar op sommige reizen kunnen deze beperkt beschikbaar zijn vanwege de restricties van hotels. De toeslagen die wij doorberekenen worden door de hotels vastgesteld en Garden Tours verdient hier niets aan. Waar mogelijk probeert Garden Tours voor diegenen die alleen reizen een 2-persoonskamer voor alleen gebruik te reserveren. Wilt u een kamer delen? Dat is uiteraard mogelijk, maar dan dient u zelf een kamergenoot aan te dragen.

Kan ik met een rolstoel of rollator reizen?

Het maken van een tuinreis vraagt om een zekere mobiliteit. Tuinen kunnen heel verschillend zijn. Van zeer grote tuinen waarbij veel gewandeld moet worden, tot kleine tuinen met trappen en ongelijke ondergronden. De tuinen die wij bezoeken zijn niet altijd rollator- of rolstoelvriendelijk. Dient u frequent gebruik te moeten maken van een rolstoel, dan achten wij de aanwezigheid van een persoonlijk begeleider noodzakelijk.

De icoontjes bij de reizen geven onder andere de intensiviteit van een reis aan. Wij raden u aan bij het maken van uw beslissing hiermee rekening te houden. Mocht u met betrekking tot de zwaarte van een reis vragen hebben, dan kunt u altijd een van onze enthousiaste medewerkers vragen om advies.

Wat is de SGR

De SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Garden Tours is aangesloten onder nr. 2284, dus dat betekent dat de door u betaalde reissom altijd gegarandeerd is en wordt terugbetaald, in het onwaarschijnlijke geval dat wij niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen.

Wat is het Calamiteitenfonds?

Het zal u maar gebeuren: u bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor uw reisprogramma moet worden aangepast. Of dat u naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet u eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat? Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Wanneer krijg ik mijn ticket voor een vliegreis?

Op de luchthaven staat de reisleider of een medewerker van Garden Tours op de afgesproken tijd en plaats klaar voor de vlucht. Tegenwoordig worden geen papieren tickets meer uitgegeven door luchtvaartmaatschappijen en is het niet mogelijk om u vooraf in te checken voor een vlucht. Het inchecken is op basis van uw geldig paspoort of ID-kaart. Daarom staat er altijd iemand vanuit Garden Tours voor u klaar om u te helpen bij de incheck en zodoende te zorgen dat u met een gerust gevoel aan de reis kunt beginnen. Aan de balie of bij de incheckzuil krijgt u dan uw boardingpass waarmee u zich op de aangegeven tijd dient te melden bij de gate.

Wat wordt bedoeld met reizen in kleine groepen?

Onze reizen gaan gemiddeld met ongeveer 25 mensen op pad. Dit kan betekenen dat u met 20 mensen in het vliegtuig zit, of dat u met circa 30 mensen met de bus op weg gaat. Wij streven ernaar om niet met (te) volle bussen te reizen, om u optimaal te laten genieten van zowel de reis als de tuinen.

Wanneer krijg ik de reispapieren?

Een precieze dagindeling ontvangt u minstens 8 dagen voor vertrek samen met een deelnemerslijst. We streven ernaar, deze informatie eerder naar u toe te sturen.

Waarom werkt Garden Tours met aanbetalingen?

Garden Tours gaat met de tijd mee en daarom zijn wegens veranderingen in de markt de annuleringsvoorwaarden aangepast. Hierdoor is het noodzakelijk om ook met aanbetalingen te gaan werken

Kan ik ook pinnen tijdens de reis?

Onze reizen zijn vaak relatief kort van duur, waarbij wij u toch zoveel mogelijk mooie tuinen en culturele hoogtepunten willen laten zien.

Het is daarom zeer lastig om een pinstop in te lasten tijdens de reis.

Wij zijn ons terdege bewust dat het voor u lastig kan zijn om vooraf vreemde valuta aan te schaffen aangezien banken veelal met deze service zijn gestopt. Helaas mag Garden Tours als rechtspersoon niet betrokken worden in aan- en verkoop van vreemde valuta, dit wordt door de overheid niet toegestaan.

Wij zijn dan ook zeer blij met de service die de GWK/Travelex aanbieden om vooraf vreemde valuta te bestellen en op een gewenst moment bij een GWK kantoor bij u in de buurt op te halen.

Wissel hier uw Ponden of andere vreemde valuta

Tot wanneer kan ik mijn opstapplaats wijzigen?

U kunt uw opstapplaats wijzigen tot uiterlijk 2 weken voor vertrek van uw reis.

Hoe gaat Garden Tours met de entreeprijzen om?

Op het moment van publiceren van ons reisprogramma zijn een groot deel van de tuineigenaren (nog) niet bereikbaar. Het is daarom lastig om de juiste tarieven op te nemen in de reissom.

Een andere reden om de entreeprijzen niet inclusief te nemen is het feit dat de koers van vreemde valuta flink kan fluctueren. Hiervoor zouden wij dan de reissom extra moeten verhogen of u eventueel nabelasten. Het is dan ook in uw voordeel dat wij geen entreeprijzen in de reissom opnemen.

Wij geven daarom in de brochure en op onze website entreeprijzen ter indicatie op basis van het voorgaande jaar. Het kan voorkomen tijdens uw reis dat de tarieven die u ter plaatse ziet afwijken van het bedrag wat is opgenomen in de totale entreetarieven die door de reisleider zijn opgehaald. Dit heeft vaak te maken met rondleidingen die inclusief zijn, speciale groepstarieven en/of koffie en thee dat soms is inbegrepen.

Hoe laat moet ik bij mijn opstapplaats aanwezig zijn?

Op de reispapieren die u van ons ontvangt staat vermeld hoe laat we vertrekken vanaf de opstapplaatsen. We verzoeken u vriendelijk om een kwartier voor dit tijdstip aanwezig te zijn.

Hoe laat komen we na de terugreis aan in Nederland?

De verwachte aankomsttijd op de laatste reisdag is onder voorbehoud:
17:15 uur Lokeren
18:45 uur Breda
20:00 uur Utrecht
20:45 uur Amersfoort

Dit zijn indicaties en de aankomsttijden zijn sterk afhankelijk van de overtocht en de drukte op de weg.

Mag er gerookt worden in de touringcar of in het hotel?

Het is wettelijk verboden om te roken in de touringcar. Veel hotels hebben een steeds strenger beleid ten opzichte van roken en daarom zijn vrijwel alle kamers niet-roken kamers. Op sommige bestemmingen kan het zelfs verboden zijn om in de tuinen te roken, bijvoorbeeld in Costa Rica.

Waarom is er extra reisleiding aanwezig op verre reizen?

We krijgen hier tijdens na afloop van een meer exotische reis wel eens vragen over: wat doet die extra reisleiding op een verre reis eigenlijk, als er ook al een plaatselijke gids actief is? Vanaf Madeira en verder maken we gebruik van plaatselijke gidsen, die altijd meer weten van hun bestemming dan onze reisleiding. Het gaat dan niet over beplanting, maar over allerlei bijzonderheden over het land zelf en die willen we u niet onthouden. Die gidsen gaan echter ’s avonds vaak weer naar huis en laten dan de groep achter. Wij vinden, dat er altijd reisleiding bij een groep aanwezig moet zijn. Gebeurt er immers bij afwezigheid van een plaatselijke gids iets, dan staat de gast er alleen voor. Dat willen we niet, vandaar!

Waarom moet ik de verplichte deelnemersbijdrage SGR betalen?

Meer dan 20 jaar heeft de reiziger gebruik kunnen maken van gratis garantie op zijn vakantie. Het garantiefonds SGR had in de vele jaren daarvoor namelijk voldoende vermogen opgebouwd om de risico’s voor de consument te dekken bij een faillissement van een aangesloten reisonderneming. Maar corona gooit ook hier roet in het eten, waardoor de reiziger een klein steentje moet gaan bijdragen om ‘garantie op je geboekte vakantie’ mogelijk te houden. Voor een uitgebreidere uitleg, kunt u het filmpje bekijken:

Prima tuin-cruise. Goede combi van tuinen en vrije tijd in de aangelopen havens. We zijn met 1 tuin, de busreis en een bezoek aan een stad toch de hele dag bezig. Op tijd weer terug aan boord geeft iedereen gelegenheid weer bij te komen voor overige bezigheden aan boord.
5 out of 5 stars

Karel

Waarom Garden Tours?

 • Dé tuinreisspecialist
 • Exclusieve privétuinen
 • Deskundige reisleiding
 • Gemiddelde groepsgrootte van 25 personen
 • Luxe vervoer en hotels
 • SGR en het Calamiteitenfonds

Bel onze tuinreisspecialisten


Tuinreizigers bekijken ook

Tuinreis naar de Achterhoek
Beschikbaar
€ 460,-
4 dagen
Juni, September
Nederland
Tuinreis naar Berkshire & Oxfordshire
Beschikbaar
€ 475,-
4 dagen
Juni, Augustus
Engeland
Kent & Sussex
Gegarandeerde vertrekdata
€ 485,-
4 dagen
Mei, Juni, Juli, Augustus, September
Engeland
Tuinreis naar Vlaanderen
Gegarandeerde vertrekdata
€ 495,-
4 dagen
Juni, Juli
België
Scroll naar top