De tuinreizen die u op onze website ziet staan, vormen slechts een staalkaart van wat wij elk jaar organiseren. Zeker 50% van onze bezigheden betreft het organiseren van maatreizen voor een bedrijf of vereniging.

Dat kunnen reizen zijn voor een groep specialistische liefhebbers, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Rozenvereniging of – Rhododendronvereniging. Ook maken talloze andere tuinverenigingen en Groei & Bloei-afdelingen gebruik van de mogelijkheid, om Garden Tours voor hen een reis op maat te laten organiseren. Dat levert meerdere voordelen op. Zo heeft men dan vanzelfsprekend inspraak in alle facetten van een dergelijke reis: transport, reisdoel, tuinkeuze, hotel en opstapplaats. Het organiseren van een dergelijke reis op maat heeft geen invloed op de prijs in vergelijking met de reizen die we in onze brochure aanbieden. Uiteindelijk bepalen de duur van de reis, de bestemming, het vervoer, het hotel, het aantal deelnemers en de gewenste kwaliteit de prijs.

Wilt een een reis op maat voor uw bedrijf of vereniging?

Wij verzorgen zo’n reis van het allereerste idee tot aan de afscheidsmaaltijd! Daarbij stellen we u ook op de hoogte van SGR voorwaarden, waar zo’n reis aan moet voldoen. Dat zorgt ervoor, dat de tour operator – in dit geval Garden tours – altijd hoofdelijk verantwoordelijk is voor alle factoren, die bij de uitvoer van een dergelijke reis om de hoek komen kijken. Het spreekt voor zich, dat GARDEN TOURS zich als tour operator heeft verzekerd: behalve SGR en Calamiteitenfonds is er eveneens een specifieke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
Het is eveneens mogelijk, dat wij voor materialen zorgen om deelname aan een tuinreis binnen uw club of afdeling te bevorderen. Het aanleveren van boekingsformulieren, een digitaal programma overzicht in kleur, het vervaardigen van een flyer en/of het geven van een presentatie behoren tot de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van het laatste Garden Tours nieuws!
+
Scroll naar top