Groei & Bloei tuinreizen

Er gaat niets boven genieten van mooie tuinen. Inspiratie opdoen voor uw eigen tuin, terwijl u lekker op vakantie bent. Dat is het voordeel van onze Groei & Bloei tuinreizen. In samenwerking met Groei & Bloei hebben wij namelijk de mooiste tuinreizen voor u geselecteerd.

  • Reis met onze reisleiders waaraan u al uw vragen over tuinen kunt stellen.
  • Slaap in luxe hotels of fraaie landhuizen.
  • Maak kennis met de gastvrijheid van de tuineigenaren.
  • Geniet van een heerlijke koffie of cream tea in tuinen die alleen voor ons open gaan.

Tuinreizen met Groei & Bloei

Bezoek de mooiste tuinen, Engelse landhuizen en kastelen. Veel van de tuinen die we bezoeken, zijn in privébezit. Speciaal voor Garden Tours openen ze echter hun poorten en de vriendelijke eigenaren en eigenaressen heten u van harte welkom. Vaak staat de koffie of cream tea al voor u gereed.

Tuinen uit alle windstreken

Wat tuinen betreft is Engeland natuurlijk een topbestemming. Nergens zijn zoveel tuinen te vinden als in het Verenigd Koninkrijk. Toppers als Great Dixter en Sissinghurst Castle, maar ook kleine, onbekende privétuinen. Er is een perfect klimaat om te tuinieren. Iedere tuinliefhebber kan zijn of haar hart hier ophalen.

Maar niet alleen in Engeland zijn mooie tuinen te vinden. In Normandië vinden we de meest Britse tuinen buiten Groot-Brittannië, wordt ook wel eens gezegd. Maar ook Duitsland en mediterrane landen als GriekenlandItalië en Spanje hebben verborgen juweeltjes. Houdt u ervan om planten te ontdekken? Dan is een botanische reis met Wiert Nieuman een echter aanrader. Heerlijk actief wandelen en onderweg bijzondere planten ontdekken.

Wie van tuinen en cultuur houdt, is in Marokko aan het juiste adres. In Taroudant vinden we beeldschone tuinen. Reizend door het imponerende Atlasgebergte doen we naderhand het magische Marrakech aan, waar menig groen juweeltje te ontdekken is.

Houdt er toch van om op een relaxte manier van tuinen te genieten? Dan is een tuincruise perfect. Varend van haven naar haven doen we de doen we de mooiste tuinen aan. Bij aankomst staat de bus voor u gereed, die uw Garden Tours groep een speciaal tuinprogramma laat beleven.

Een busreis maken met reisleiding

Wie comfortabel wil genieten van bijzondere tuinen, laat zich rijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u van tuin naar tuin in onze luxe touringcars. En onze reisleiders hebben zowel kennis van de tuinen die u gaat bezoeken als de cultuur op uw bestemming. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze reisleiders.

Overnachten in luxe hotels

Groei & Bloei tuinreizen zitten boordevol tuinbezoeken en inspiratie. Des te belangrijker is dat we ‘s nachts goed uitrusten om de volgende dag weer fris en fruitig van tuinen te kunnen genieten. U slaapt daarom heerlijk in de luxe hotels die wij voor u reserveren. Er zijn voldoende voorzieningen en het diner is inbegrepen. Zo kunnen we dus iedere dag uitgerust genieten van veel tuinplezier.

Zorgeloze Groei & Bloei tuinreizen met SGR-garantie en het Calamiteitenfonds

Garden Tours is aangesloten bij twee garantiefondsen: 

  • SGR-garantie houdt in dat uw reiskosten verzekerd zijn in geval van een faillissement.
  • Het Calamiteitenfonds vergoedt de kosten die ontstaan door een calamiteit tijdens uw groei & bloei tuinreis.

Een Groei & Bloei tuinreis boeken?

Gaat u mee op tuinreis? U kunt uw droomreis eenvoudig boeken via onze website of het invulformulier achterin onze brochure. De mooiste tuinreizen maken wij namelijk graag samen met Groei & Bloei en u.

Wilt u op de hoogte blijven van onze tuinreizen in 2021?