Groene Highlights van Ierland

Wilt u de mooiste tuinen van Ierland bezoeken? Dan is dit de ideale reis voor u! We vliegen op Dublin en weer terug vanaf Cork. Om tien uur in de morgen vertrek, rond het middaguur staat u al in de eerste tuin. De eigenaren zullen hier ook nog eens een smakelijke lunch voor u verzorgen. Rond beide steden zijn prachtige tuinen te vinden. Deze tuinen zullen we ook allemaal bezoeken tijdens deze reis. Onder die tuinen bevindt zich menig botanisch paradijs, dat zich moeiteloos met de beste van Engeland kan meten. Wie zei er, dat de mooiste tuinen zich in Engeland bevinden? Toch is er ook nog tijd voor andere activiteiten. Dompel u onder in de Ierse cultuur, waar zang, dans en drank de hoofdrollen spelen. De combinatie tussen al deze factoren zorgt voor een tuinreis die u nog lang zal heugen! 

Waarom de Groene Highlights van Ierland?

 • Deskundige reisleiding
 • Gemiddelde groepsgrootte van 25 personen
 • Luxe vervoer en hotels
 • SGR en het Calamiteitenfonds
ReisprogrammaTuinenHotelInbegrepenVluchtVeel gestelde vragenFoto's

Reisprogramma

Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

Onderstaand programma is het voorbeeldprogramma van de reis in juni. De reis in augustus zal in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.

 • 1e dag: Vlucht naar Cork, Fota
 • 2e dag: Beechwood, Hillside, Coosheen.
 • 3e dag: Blarney Castle, Bantry House & Gardens.
 • 4e dag: Ilnacullen, Garnish Island, Derreen.
 • 5e dag: Rock of Cashel (optioneel), Powerscourt.
 • 6e dag: Garden June Blake, Huntingbrook Garden, Mount Usher.
 • 7e dag: Dillon Garden, National Botanic Gardens, terugvlucht naar Amsterdam.

Tuinen

Fota

Voor het uitgestrekte arboretum, naast het statige Georgian House, hebben we waarschijnlijk niet eens tijd, want we komen voor de ommuurde tuin. Hierin wordt door een groep vrijwilligers al jaren gewerkt om de oude Victoriaanse moestuin weer in volle glorie te herstellen. Dat schiet al aardig op: de gerestaureerde delen vormen een prachtig contrast met dat gedeelte dan nog moet gebeuren. Het verhaal over deze tuin is minstens zo boeiend en geeft een goed inzicht in hoe het er vroeger op zo’n landgoed aan toe ging. 

Beechwood

Eigenaar Ned Kirby ontvangt de bezoeker altijd zelf en vertelt honderduit over zijn tuin, die een complete ontwikkeling van family garden tot een bijzondere private garden doormaakte. Nu doet hij niet onder voor de andere privétuinen die we tijdens deze reis bezoeken. Natuurlijk vinden we talloze planten die we in Nederland ook in de tuin kunnen tegenkomen, maar er staan ook evenzovele bijzondere vaste planten, heesters en bomen in, afkomstig uit exotische landen op andere continenten. Zoals zo vaak in Ierland blijken deze zich ook prettig te voelen bij de ongeëvenaarde groeikracht die we zo vaak in dit bijzondere land tegenkomen!  

Hillside

Zoals naam al doet vermoeden bevindt deze tuin zich tegen een heuvel en die is best steil te noemen. Dat heeft de eigenaresse niet tegengehouden om een sfeervolle en tijdloze tuin te maken. In een informele setting staan tal van planten waarvan wij Nederlanders het bestaan niet zouden vermoeden afgewisseld met meer bekende heesters en bomen. Ook vaste planten, onder meer in gemengde borders en perken ontbreken echter niet. Een prachtige tuin, waar we ook nog eens van de home made lunch kunnen genieten.

Coosheen

Zeker niet de grootste maar ook niet de minste tuin van deze reis! De  eigenaresse is een absolute beplantingsexpert en weet in haar tuin telkens andere effecten aan te brengen.  In het voorjaar is haar tuin onvergelijkbaar met de zomerse versie, terwijl later in het seizoen opnieuw andere plantensoorten hun opwachting maken. Deze tuin kan zeker die tuinliefhebbers die slechts over beperkte ruimte beschikken die nodige inspiratie verschaffen! 

Blarney Castle

Een tuin, die eigenlijk de naam park zou moeten dragen. Hier is zo veel te zien, dat we aan de ons toegemeten tijd eigenlijk nooit genoeg hebben. Noem het op en het is er: borders, een arboretum, een varentuin, een Vietnamese tuin, waterpartijen, en zeldzame botanische collecties, een grassentuin…. De huidige head gardener is een man met een missie,. Deze rust niet totdat de tuinen van Blarney Castle tot de top behoren. Eigenlijk doen ze dat al.

Lees meer over Blarney Castle

Bantry House & Gardens

De eerste tuin die we zien tegen het onvolprezen decor van de Atlantische Oceaan. Natuurlijk is het huis zelf – kan ook worden bezocht – erg leuk, alleen al omdat de familie hier nog steeds woont. We komen echter voor de tuin. Bij de tearoom een mooi stuk met allerlei vaste planten en enkele exotische solitairs. Er is nog veel meer te zien, maar waar we eigenlijk voor komen is ‘the stairway to heaven’ zoals de monumentale trap naar het mooiste uitzichtpunt denkbaar ook wel wordt genoemd. 

Ilnacullen – Garinish Island

Ooit de droom van een koopman, verwezenlijk door de bekende Britse architect Harold Peto. Alleen met een bootje bereikbaar – want een eiland – maar wel langs een kolonie zeehonden en een heus nest van de zeearenden die hier ook wonen. Dan een rondwandeling maken, want het gehele eiland bestaat uit tuin. De beroemde formele Italian Garden zorgt voor één van de bekendste contrasten denkbaar. Over het eiland verspreid een beroemde botanische collectie aan exotische bomen en coniferen. 

Helen’s Bar

Daar, letterlijk ‘in the middle of nowhere’, moet je zijn om van een heerlijke lunch te genieten. Uiterst verse vis en schaaldieren maken hier een feestje van, al dan niet door een ‘pint of Guinness’ begeleid. 

Derreen Gardens

Is het een tuin? Of een jungle? Feit blijft dat je niet meer naar Australië hoeft te gaan om van die fraaie Dicksonia’s te genieten. Hier zorgen in een natuurlijke omgeving die enorme boomvarens, maar ook rhododendrons en magnolia’s voor een sprookjesachtig resultaat. Een wandeling laat je niet alleen daarvan genieten, maar ook van dat fantastische decor dat door de Atlantische Oceaan wordt verzorgd.

Lees meer over Derreen Gardens

Powerscourt Garden

Een klassieker, deze enorme formele tuin met dat beroemde uitzicht over de vijver en de Sugar Loaf Mountains, geflankeerd door de twee Pegasus paarden. Dat is het bewijs, dat veel Amerikanen in de vorm van een ansichtkaart naar huis sturen: I’ve been to Ireland! Toch ook nog een uitgestrekt arboretum, Victoriaanse borders, een Japanse tuin en nog veel meer: Ierse grandeur op zijn best, en dat in een tuin waar een vloek op rust…

Lees meer over Powerscourt Garden

June Blake’s garden

Even buiten Dublin vinden we waarschijnlijk Ierland’s beste private garden van dit moment. In deze tuin bereikt eigenaresse June Blake de top met haar prachtige mixture van vaste planten, rozen, heesters, bollen en wat al niet meer. Vanaf het voorjaar met die ontelbare hoeveelheid tulpenbollen – een verslaving volgens June – tot diep in de herfst met al die zelf gezaaide dahlia’s: nog los van de grote hoeveelheid afwisselende vaste planten is de tuin een zee aan kleur, en dat alles ook nog eens uiterst smaakvol gearrangeerd. Dit is de tuin die je niet moet missen!

Huntingbrook Garden

Jimi Blake is de broer van June en hij heeft ook een tuin, op nog geen enkele steenworpen afstand van de vorige. Daarin een nog grotere verscheidenheid aan beplanting, waarvan enkele uitgebreide collecties. Bijzondere introducties te over, niet alleen in de tuin zelf ook, maar ook in het aan de tuin grenzende sprookjesbos. De daarachter liggende bloemenweide is van ongekende schoonheid. Als je hier zo wandelt met een tuineigenaar die doet of alles hier vanzelf groeit, dan lijkt tuinieren wel een erg simpele bezigheid. Het tegendeel is echter waar!

Mount Usher

Deze tuin bevindt zich aan beide zijden van de River Usher. Het is een historische tuin, ooit ingericht naar de ideeën van de beroemde William Robinson, die een lans brak voor meer natuurlijk tuinieren. De enorme bomencollectie kent menig reusachtig exemplaar, die wel tot in de hemel door lijkt te groeien. Ook vaste planten zorgen hier voor kleur en afwisseling en die samensmelting van al die soorten zorgen hier al meer dan een eeuw voor een boeiend resultaat, dat je minstens eens in je leven moet hebben gezien.

Dillon Garden

Helen Dillon is ‘the leading lady of Irish gardening’. Nog niet zo lang geleden verliet ze haar huis en tuin in Dublin om een wat kleiner optrekje langs de kust te betrekken. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan dus besloot ze op gevorderde leeftijd om toch nog maar een nieuwe tuin te beginnen. Natuurlijk wil ze die ook weer delen met bezoekers en daarom kunt u ook hier weer volop genieten van de scheppende kracht die Mrs. Dillon immer bezat. 

Botanic Garden Glasnevin

Deze tuin, in Victoriaanse stijl aangelegd, bevindt zich als een oase in de woestijn middenin het altijd drukke Dublin. Nog niet zo lang geleden is deze tuin grotendeels gerestaureerd en is alles zowel buiten als binnen weer in topconditie. De Victoriaanse kassen vormen het middelpunt en daar omheen zijn de vele botanische collecties aan bomen, heesters en coniferen gedrapeerd. Toch wordt er ook veel aandacht besteed aan exotische bolgewassen en planten als Dierama ( ‘Angel’s Fishing Rods’) die hier moeiteloos lijken te groeien.

Hotel

Twee nachten in 3*** Blarney Woollen Mills Hotel in Blarney

8 juni en 24 augustus

Twee nachten in 3*** Westlodge Hotel in Bantry

10 juni en 26 augustus

Twee nachten in het 3*** The Summerhill House in Enniskerry

12 juni

Twee nachten in het 3*** Wilton Hotel in Bray

22 augustus

Inbegrepen

Inbegrepen:

 • Vlucht met Aer Lingus van Amsterdam-Schiphol naar Cork en vanaf Dublin naar Amsterdam-Schiphol * reis 12 juni.
 • of
 • Vlucht met Aer Lingus van Amsterdam-Schiphol naar Dublin en vanaf Corknaar Amsterdam-Schiphol * reis 22 augustus.
 • Vervoer per luxe touringcar, bemand door een ervaren chauffeur.
 • Begeleid door op tuingebied deskundige reisleiding.
 • Twee nachten in 3*** Blarney Woollen Mills Hotel in Blarney (reis juni en augustus) op basis van halfpension.
 • Twee nachten in 3* Westlodge Hotel in Bantry (reis juni en augustus) op basis van halfpension.
 • Twee nachten in 3*** The Summerhill House in Enniskerry (reis juni) of 3*** Wilton Hotel in Bray (reis augustus) op basis van halfpension.
 • Programmaboekje met tuinbeschrijvingen.

Niet inbegrepen:

 • Entrees geschat op € 145,-
 • Lunches geschat op € 15,- per dag.
 • Kosten van verzekeringen en persoonlijke uitgaven.

Vlucht

8 juni EI 841 Amsterdam-Cork 09:20
14 juni EI 610 Dublin-Amsterdam 18:10

22 augustus EI 603 Amsterdam-Dublin 09:35
28 augustus EI 844 Cork-Amsterdam 17:30

Bekijk meer informatie over de opstapplaatsen

Veel gestelde vragen

Garden Tours bestaat inmiddels al weer heel wat jaren. In al die jaren hebben we veel klanten mogen verwelkomen en naar allerlei uiteenlopende bestemmingen mogen brengen. Veel reizigers keren elk jaar weer terug en zijn trouwe klanten geworden. Toch hoeven allerlei zaken, die voor ons duidelijk zijn, dat niet voor onze klanten te zijn. We maken daarom van deze mogelijkheid gebruik om een aantal zaken toe te lichten.

Wanneer gaat een reis door?

Onze reizen worden op een minimum aantal deelnemers gecalculeerd. Zien wij dat het aantal behaald is of vinden wij dat een reis goede kans van slagen heeft? Dan sturen wij u een e-mail met dit goede nieuws en verzoeken wij u om het restantbedrag, vermeld op de factuur, aan ons te voldoen. Mochten wij besluiten dat een reis niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen, dan zullen wij u proberen tijdig te informeren en dan zal de aanbetaling aan u worden terugbetaald.

Waarom kan de overtocht voor de reis afwijken dan gepubliceerd in de brochure?

Dit kan wel eens verwarring veroorzaken. Het afgelopen jaar kon het voorkomen, dat u geboekt had op een reis waarbij de overtocht naar Engeland via de Eurotunnel werd aangeboden, maar later via een veerboot werd uitgevoerd. Het bleek soms, dat het niet mogelijk was om gebruik te maken van de Eurotunnel. De reden? Bij het publiceren van ons reisprogramma is het nog niet mogelijk om overtochten te reserveren voor de maanden na april. Als het reserveringssysteem dan geopend wordt doen wij ons uiterste best om de gewenste overtochten vast te leggen, maar soms is dit vanwege de grote internationale vraag niet mogelijk. Daar kunnen we niets aan doen. We staan maanden op de wachtlijst, maar uiteindelijk blijkt dat het niet goed gaat komen. Wij kiezen dan tijdig om een andere overtocht vast te leggen, zodat u in ieder geval verzekerd bent van een overtocht naar het Verenigd Koninkrijk.

Wat is het verschil tussen een ‘double’ en een ‘twin’ room?

In een double room bevindt zich één groot 2-persoonsbed. Een twin room heeft twee bedden (meestal twee 1-persoonsbedden). Er zijn over het algemeen minder twinrooms beschikbaar in hotels in Groot-Brittannië en Frankrijk en daarom kan het voorkomen dat echtparen die een twinroom wensen toch aangewezen zijn op het gebruik van een groot 2-persoonsbed.

Wat is een comfort class hut?

Comfort Class hutten zijn hutten met twee aparte benedenbedden in plaats van een stapelbed.

Welke tuinen worden tijdens de reis bezocht?

Op de website maken we een opsomming van tuinen, die tijdens uw reis bezocht gaan worden. De website gaat eind oktober online, de tuinbezoeken vinden dikwijls op zijn vroegst meerdere maanden later plaats. In die tussentijd kan er nog van alles gebeuren en dat geldt zeker voor de privétuinen. Daarom is het soms nodig, om een enkel tuinbezoek aan te passen.

Kan ik ook als alleenreizende op tuinreis?

Iedereen is welkom op de tuinreizen van Garden Tours. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u een kamer voor alleengebruik wilt. Er zijn altijd een aantal kamers voor alleengebruik beschikbaar, maar op sommige reizen kunnen deze beperkt beschikbaar zijn vanwege de restricties van hotels. De toeslagen die wij doorberekenen worden door de hotels vastgesteld en Garden Tours verdient hier niets aan. Waar mogelijk probeert Garden Tours voor diegenen die alleen reizen een 2-persoonskamer voor alleen gebruik te reserveren. Wilt u een kamer delen? Dat is uiteraard mogelijk, maar dan dient u zelf een kamergenoot aan te dragen.

Kan ik met een rolstoel of rollator reizen?

Het maken van een tuinreis vraagt om een zekere mobiliteit. Tuinen kunnen heel verschillend zijn. Van zeer grote tuinen waarbij veel gewandeld moet worden, tot kleine tuinen met trappen en ongelijke ondergronden. De tuinen die wij bezoeken zijn niet altijd rollator- of rolstoelvriendelijk. Dient u frequent gebruik te moeten maken van een rolstoel, dan achten wij de aanwezigheid van een persoonlijk begeleider noodzakelijk.

De icoontjes bij de reizen geven onder andere de intensiviteit van een reis aan. Wij raden u aan bij het maken van uw beslissing hiermee rekening te houden. Mocht u met betrekking tot de zwaarte van een reis vragen hebben, dan kunt u altijd een van onze enthousiaste medewerkers vragen om advies.

Wat is de SGR

De SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Garden Tours is aangesloten onder nr. 2284, dus dat betekent dat de door u betaalde reissom altijd gegarandeerd is en wordt terugbetaald, in het onwaarschijnlijke geval dat wij niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen.

Wat is het Calamiteitenfonds?

Het zal u maar gebeuren: u bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor uw reisprogramma moet worden aangepast. Of dat u naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet u eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat? Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Wanneer krijg ik mijn ticket voor een vliegreis?

Op de luchthaven staat de reisleider of een medewerker van Garden Tours op de afgesproken tijd en plaats klaar voor de vlucht. Tegenwoordig worden geen papieren tickets meer uitgegeven door luchtvaartmaatschappijen en is het niet mogelijk om u vooraf in te checken voor een vlucht. Het inchecken is op basis van uw geldig paspoort of ID-kaart. Daarom staat er altijd iemand vanuit Garden Tours voor u klaar om u te helpen bij de incheck en zodoende te zorgen dat u met een gerust gevoel aan de reis kunt beginnen. Aan de balie of bij de incheckzuil krijgt u dan uw boardingpass waarmee u zich op de aangegeven tijd dient te melden bij de gate.

Wat wordt bedoeld met reizen in kleine groepen?

Onze reizen gaan gemiddeld met ongeveer 25 mensen op pad. Dit kan betekenen dat u met 20 mensen in het vliegtuig zit, of dat u met circa 30 mensen met de bus op weg gaat. Wij streven ernaar om niet met (te) volle bussen te reizen, om u optimaal te laten genieten van zowel de reis als de tuinen.

Wanneer krijg ik de reispapieren?

Een precieze dagindeling ontvangt u minstens 8 dagen voor vertrek samen met een deelnemerslijst. We streven ernaar, deze informatie eerder naar u toe te sturen.

Waarom werkt Garden Tours met aanbetalingen?

Garden Tours gaat met de tijd mee en daarom zijn wegens veranderingen in de markt de annuleringsvoorwaarden aangepast. Hierdoor is het noodzakelijk om ook met aanbetalingen te gaan werken

Kan ik ook pinnen tijdens de reis?

Onze reizen zijn vaak relatief kort van duur, waarbij wij u toch zoveel mogelijk mooie tuinen en culturele hoogtepunten willen laten zien.

Het is daarom zeer lastig om een pinstop in te lasten tijdens de reis.

Wij zijn ons terdege bewust dat het voor u lastig kan zijn om vooraf vreemde valuta aan te schaffen aangezien banken veelal met deze service zijn gestopt. Helaas mag Garden Tours als rechtspersoon niet betrokken worden in aan- en verkoop van vreemde valuta, dit wordt door de overheid niet toegestaan.

Wij zijn dan ook zeer blij met de service die de GWK/Travelex aanbieden om vooraf vreemde valuta te bestellen en op een gewenst moment bij een GWK kantoor bij u in de buurt op te halen.

Wissel hier uw Ponden of andere vreemde valuta

Tot wanneer kan ik mijn opstapplaats wijzigen?

U kunt uw opstapplaats wijzigen tot uiterlijk 2 weken voor vertrek van uw reis.

Hoe gaat Garden Tours met de entreeprijzen om?

Op het moment van publiceren van ons reisprogramma zijn een groot deel van de tuineigenaren (nog) niet bereikbaar. Het is daarom lastig om de juiste tarieven op te nemen in de reissom.

Een andere reden om de entreeprijzen niet inclusief te nemen is het feit dat de koers van vreemde valuta flink kan fluctueren. Hiervoor zouden wij dan de reissom extra moeten verhogen of u eventueel nabelasten. Het is dan ook in uw voordeel dat wij geen entreeprijzen in de reissom opnemen.

Wij geven daarom in de brochure en op onze website entreeprijzen ter indicatie op basis van het voorgaande jaar. Het kan voorkomen tijdens uw reis dat de tarieven die u ter plaatse ziet afwijken van het bedrag wat is opgenomen in de totale entreetarieven die door de reisleider zijn opgehaald. Dit heeft vaak te maken met rondleidingen die inclusief zijn, speciale groepstarieven en/of koffie en thee dat soms is inbegrepen.

Hoe laat moet ik bij mijn opstapplaats aanwezig zijn?

Op de reispapieren die u van ons ontvangt staat vermeld hoe laat we vertrekken vanaf de opstapplaatsen. We verzoeken u vriendelijk om een kwartier voor dit tijdstip aanwezig te zijn.

Hoe laat komen we na de terugreis aan in Nederland?

De verwachte aankomsttijd op de laatste reisdag is onder voorbehoud:
17:15 uur Lokeren
18:45 uur Breda
20:00 uur Utrecht
20:45 uur Amersfoort

Dit zijn indicaties en de aankomsttijden zijn sterk afhankelijk van de overtocht en de drukte op de weg.

Mag er gerookt worden in de touringcar of in het hotel?

Het is wettelijk verboden om te roken in de touringcar. Veel hotels hebben een steeds strenger beleid ten opzichte van roken en daarom zijn vrijwel alle kamers niet-roken kamers. Op sommige bestemmingen kan het zelfs verboden zijn om in de tuinen te roken, bijvoorbeeld in Costa Rica.

Waarom is er extra reisleiding aanwezig op verre reizen?

We krijgen hier tijdens na afloop van een meer exotische reis wel eens vragen over: wat doet die extra reisleiding op een verre reis eigenlijk, als er ook al een plaatselijke gids actief is? Vanaf Madeira en verder maken we gebruik van plaatselijke gidsen, die altijd meer weten van hun bestemming dan onze reisleiding. Het gaat dan niet over beplanting, maar over allerlei bijzonderheden over het land zelf en die willen we u niet onthouden. Die gidsen gaan echter ’s avonds vaak weer naar huis en laten dan de groep achter. Wij vinden, dat er altijd reisleiding bij een groep aanwezig moet zijn. Gebeurt er immers bij afwezigheid van een plaatselijke gids iets, dan staat de gast er alleen voor. Dat willen we niet, vandaar!

Waarom moet ik de verplichte deelnemersbijdrage SGR betalen?

Meer dan 20 jaar heeft de reiziger gebruik kunnen maken van gratis garantie op zijn vakantie. Het garantiefonds SGR had in de vele jaren daarvoor namelijk voldoende vermogen opgebouwd om de risico’s voor de consument te dekken bij een faillissement van een aangesloten reisonderneming. Maar corona gooit ook hier roet in het eten, waardoor de reiziger een klein steentje moet gaan bijdragen om ‘garantie op je geboekte vakantie’ mogelijk te houden. Voor een uitgebreidere uitleg, kunt u het filmpje bekijken:

Ierland en tuinen? Het land staat er niet echt bekend om, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. En wat heb ik genoten van de prachtige tuinen, de goede begeleiding en de gezellige groep. Een aanrader.
5 out of 5 stars

Agnes

Waarom Garden Tours?

 • Dé tuinreisspecialist
 • Exclusieve privétuinen
 • Deskundige reisleiding
 • Gemiddelde groepsgrootte van 25 personen
 • Luxe vervoer en hotels
 • SGR en het Calamiteitenfonds

Bel onze tuinreisspecialisten


Tuinreizigers bekijken ook

Tuinreis naar de Achterhoek
Beschikbaar
€ 460,-
4 dagen
Juni, September
Nederland
Tuinreis naar Berkshire & Oxfordshire
Beschikbaar
€ 475,-
4 dagen
Juni, Augustus
Engeland
Kent & Sussex
Gegarandeerde vertrekdata
€ 485,-
4 dagen
Mei, Juni, Juli, Augustus, September
Engeland
Tuinreis naar Vlaanderen
Gegarandeerde vertrekdata
€ 495,-
4 dagen
Juni, Juli
België
Scroll naar top