Altamont

Altamont

Het klassieke landgoed Altamont wordt door sommige liefhebbers wel als de mooiste tuin van Ierland beschouwd. De laatste particuliere eigenaresse, Mrs. Corona North, was altijd actief in de tuin en daar herinnert nog menige aanplant, botanische collectie en border aan.

Foto: Rob Hurson

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Altamont: een tuin van vier seizoenen

Op elk moment van het jaar is hier veel te zien: Galanthus en andere winterbloeiers in de winter, Rhododendrons en andere zuurminnende planten in het voorjaar, rozen en vaste planten in de zomer en zo nog veel meer! De vermenging van een snelstromende rivier en verwilderd parkland geeft aan deze tuin een extra dimensie. We geven de liefhebbers gelijk: deze tuin behoort inderdaad tot de mooiste van Ierland.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top