Agapanthe

Agapanthe

Moed en fantasie vallen de grondlegger van Agapanthe niet te ontzeggen. Deze tuin bezoeken we tijdens onze tuinreis Normandië en Monet. Uit het niets begonnen en nu is er een bijzondere tuin ontstaan die met geen enkele andere tuin valt te vergelijken. Een wirwar van paadjes leidt de bezoeker van de ene verrassing naar de andere. Een spontaan aandoende beplanting, waarin onder meer rambler rozen en bamboes goed vertegenwoordigd zijn, zorgt voor bijzondere effecten. Open plaatsen zorgen voor de nodige verrassingen: een openlucht concertzaal, met onder de stoeltjes lavendel bijvoorbeeld! Fraaie ornamenten wisselen de beplanting af, water sijpelt in de vorm van vijvers, beekjes en stroompjes overal tussendoor.

Agapanthe: formeel of natuurlijk?

Het is niet gemakkelijk om het plan te omschrijven, maar het past als een handschoen. Lijken de meeste tuinen van dit kaliber al snel te verwilderen, Agapanthe wordt bij het volwassen worden alleen maar mooier! En alsof het niet genoeg is, heeft de eigenaar aan de andere kant van de weg nog een tuin gecreëerd, waarvoor ook de nodige superlatieven van kracht zijn. Bedank bij het bekijken van deze nieuwe tuin dat de aanplant nog maar enkele jaren oud is.

Samenvatting
Agapanthe
Titel
Agapanthe
Beschrijving
Agapanthe is uit het niets begonnen en nu is er een bijzondere tuin ontstaan die met geen enkele andere tuin valt te vergelijken.
Auteur
Uitgever
Garden Tours
Logo uitgever
Agapanthe

Geef een reactie

Vul onderstaand formulier in om te reageren.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een

*
*