Agapanthe

Agapanthe

Moed en fantasie vallen de grondlegger van Agapanthe niet te ontzeggen. Deze tuin bezoeken we tijdens onze tuinreis naar Normandië. Uit het niets begonnen en nu is er een bijzondere tuin ontstaan die met geen enkele andere tuin valt te vergelijken. Een wirwar van paadjes leidt de bezoeker van de ene verrassing naar de andere. Een spontaan aandoende beplanting, waarin onder meer rambler rozen en bamboes goed vertegenwoordigd zijn, zorgt voor bijzondere effecten. Open plaatsen zorgen voor de nodige verrassingen: een openlucht concertzaal, met onder de stoeltjes lavendel bijvoorbeeld! Fraaie ornamenten wisselen de beplanting af, water sijpelt in de vorm van vijvers, beekjes en stroompjes overal tussendoor.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Agapanthe: formeel of natuurlijk?

Het is niet gemakkelijk om het plan te omschrijven, maar het past als een handschoen. Lijken de meeste tuinen van dit kaliber al snel te verwilderen, Agapanthe wordt bij het volwassen worden alleen maar mooier! En alsof het niet genoeg is, heeft de eigenaar aan de andere kant van de weg nog een tuin gecreëerd, waarvoor ook de nodige superlatieven van kracht zijn. Bedank bij het bekijken van deze nieuwe tuin dat de aanplant nog maar enkele jaren oud is.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top