De Kleine Plantage

De Kleine Plantage

De Kleine Plantage is te vinden in het weidse landschap van Groningen. Het is voor iedereen een begrip, mede omdat deze reeds 25 jaar bestaat. Hier zijn veel bijzondere planten te koop, maar er is ook nog eens een fraaie tuin aanwezig.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De verschillende tuinen van De Kleine Plantage

Langs duidelijke zichtassen zijn verschillende tuinen aanwezig, elk verschillend van sfeer en beplanting. Een schaduwbeplanting onder bomen laat op een duidelijke manier zien, wat er onder bomen nog allemaal kan en dat is heel wat, met dank aan de verschillende bladvormen en – grootten, nog los van alle groentinten.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top