Schloss Dyck

Schloss Dyck

Schloss Dyck is één van de meest toonaangevende landgoederen van West-Duitsland. Rond het romantische slot is een tuin aangelegd, die zich nog het best laat vergelijken met een Engelse landschapstuin.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Nieuwe projecten rond Schloss Dyck

Toch zijn hier ook meer hedendaagse tuinen te vinden, met beplantingen die zorgvuldig op kleur zijn gekozen. Elk jaar worden hier nieuwe projecten op dit omvangrijke landgoed opgestart. Proefnemingen met Miscanthus, waarmee biobrandstof gemaakt kan worden tot en met een doolhof, bestaand uit diezelfde Miscanthus. Mede dankzij al deze ontwikkelingen wordt deze tuin beschouwd als het centrum van de botanische activiteiten in Rheinland.

Benieuwd naar onze tuinreizen?Download hier onze flyer
Scroll naar top