Wyken Hall

Wyken Hall

Tegenwoordig wordt op dit landgoed wijn verbouwd en geniet Wyken Hall met de opbrengst een zekere bekendheid. Witte wijnen, gemaakt van in Engeland groeiende druiven smaken verrassend goed en de wijnen van deze hall zijn op internationale proeverijen al regelmatig in de prijzen gevallen.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De verschillende tuinkamers van Wyken Hall

De eigenaresse is goed bevriend met de bekende tuinarchitecte Arabella Lennox- Boyd en zij werd gevraagd om rondom de behuizing passende tuinen te ontwerpen. Daarom kunt u nu genieten van een serie tuinkamers, elk met een eigen sfeer. Deze kamers zijn zo beperkt van afmetingen, dat zo’n kamer op zich uiterst inspirerend kan werken als voorbeeld voor de eigen tuin in Nederland, niet zelden voorzien van dezelfde afmetingen als één zo’n tuinkamer hier. Het rood geverfde huis vormt een positieve dissonant op de bebouwing in de omgeving en zorgt voor een verrassende doch smaakvolle achtergrond voor de beplanting.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top