Lianne’s Siergrassen

Lianne’s Siergrassen

Bij Lianne’s Siergrassen is de Nederlandse Collectie van siergrassen gehuisvest. Dat geeft elke liefhebber uitgebreid de gelegenheid om de meest ideale siergrassen voor haar of zijn tuin te kunnen selecteren en ter plaatse aan te schaffen. Dat is echter niet het enige, want de door Lianne zelf samengestelde grassentuin is van een betoverende schoonheid, met dank aan de flonkerende combinaties die hier terug te vinden zijn.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

De verschillende tuinkamers en de prairietuin van Lianne’s Siergrassen

Veel van de beplanting bevindt zich grotendeels in verschillende tuinkamers. In 2009 werd ook nog eens een onderhoudsvriendelijk prairietuin aangelegd. Uit alles blijkt, dat we hier niet alleen met een expert van doen hebben, maar ook nog eens met een echte liefhebster!

Op tuinreis in de nazomer? Wacht niet te lang met boeken! Vanwege de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!Bekijk de tuinreizen