Individuele tuinreizen

Home » Tuinreizen » Individuele tuinreizen

Meerdere van de door ons georganiseerde tuinreizen kunnen ook als autoreizen worden uitgevoerd, al dan niet met een aangepast programma. U gaat dan met de eigen of gehuurde auto op pad aan de hand van een speciaal voor u gemaakt programma, op weg naar voor u gereserveerde hotels. Dat kan onder meer naar verschillende bestemmingen in Engeland, maar ook naar Italië.

Individuele autoreizen naar Engeland

Hierbij vindt u een selectie van autoreizen naar Engeland, waarbij het verblijf varieert van oude herberg tot aan kasteel. Wat doen wij voor u? We reserveren hotels, ferries – u kunt zelf aangeven hoe laat u over wil varen – en maken een vrijblijvend tuinprogramma voor de dagen die u in Engeland verblijft. Een stadje toevoegen, of een wandeling? Het is allemaal mogelijk met onze autoreizen. En heeft u even geen zin? Dan slaat u een tuin over. Ook als u wat langer dan het arrangement aangeeft wilt verblijven, dan proberen we dat voor u te regelen. Vooralsnog gaat het hier om een aantal arrangementen in Engeland, maar het ligt in de bedoeling om onze autoreizen in de toekomst nog uit te breiden.

Nog een nieuwigheid dit seizoen: de mogelijkheid om een exclusieve Mulberry Cottage te huren. Deze luxe cottages bevinden zich zonder uitzondering op een fraaie locatie en zijn dikwijls ook nog eens voorzien van een sfeervolle tuin. Laat ons weten wat u wilt en wij ondernemen actie voor u!

4 dagen Sussex

Vanaf € 290,- per persoon – overnachting in het Strand House Hotel in Winchelsea. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma. Een sfeervolle oude herberg dient als uitvalsbasis om de mooiste tuinen in Kent & Sussex te bezoeken!

6 dagen Yorkshire

Vanaf € 395,- per persoon – overnachting White Horse & Griffin in Whitby. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Een klassieke inn is uw onderkomen gedurende 3 nachten (de overige nachten brengt u door aan boord van de P&O Ferries) en vandaar geniet u niet alleen van de mooiste tuinen, maar ook van het betoverende landschap.

5 dagen Yorkshire

Vanaf € 305,- per persoon – overnachting in Cave Castle. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Het statige Cave Castle zorgt voor een sfeervol onderkomen gedurende uw verblijf in Yorkshire. Dit is een prima uitvalsbasis om optimaal van historische plaatsen als York, tuinen en het wonderschone landschap te genieten!

4 dagen Kent

Vanaf € 275,- per persoon – overnachting in oude herbergen zoals Dog & Bear, New Flying Horse, Millers Arms en Sun Inn. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma. Rondom deze herbergen is het moeilijk om een keuze te maken uit de vele fraaie tuinen, sfeervolle stadjes en tijdloze landschappen.

Overnachten op een landgoed in een klassiek hotel? Dan biedt de organisatie van Handpicked hotels u hiervoor een unieke kans! Het ene hotel is nog mooier dan de ander: voor velen is dit de meest ideale manier om van Engelse tuinen te genieten!

4 dagen Sussex

Chilston Park in Lenham, Hendon Hall in Londen en Buxted Park in Buxted vanaf € 255 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt en overtocht DFDS.

4 dagen Surrey

Nutfield Priory Hotel en Woodlands Park Hotel vanaf € 275 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt en overtocht DFDS Seaways.

Cottages in Kent & Sussex

4 dagen

Mulberry Cottage vanaf € 695 per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

7 dagen

Mulberry Cottage vrijdag t/m donderdag vanaf € 935,- per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

Kijk voor alle beschikbare cottages op www.mulberrycottages.com of neem contact op met Garden Tours.

Individuele tuinreizen naar Italië

Mocht u graag een identiek arrangement aan willen gaan in Italië, dan is dit ook mogelijk. Waar u in Italië ook heen wil, dan zorgen wij voor een passend arrangement, aangepast aan uw wensen. U kunt dit met uw eigen auto ondernemen, maar het is ook mogelijk om naar een bestemming te vliegen en daar een auto te huren: ook dit regelen we voor u!