Wilt u graag op tuinreis? Maar liever niet met de bus op vakantie? Wilt u graag zelf bepalen hoe uw dag eruit ziet? Wilt u graag dat praktische zaken voor u geregeld worden? Heeft u één of meerdere bovenstaande vragen met ja beantwoord? Dan is een individuele tuinreis met de auto wellicht iets voor u.

Al ruim 30 jaar is Garden Tours dé tuinspecialist van Nederland.  We hebben ons gespecialiseerd in groepsreizen, maar een aantal van deze reizen kunnen ook uitgevoerd worden met de auto (met een aangepast programma). U gaat dan met uw eigen of gehuurde auto op pad aan de hand van een speciaal voor u gemaakt programma, op weg naar voor u gereserveerde hotels. Dat kan onder meer naar verschillende bestemmingen in Engeland, Bijvoorbeeld een autoreis naar Kent of Yorksghire. Maar ook een autoreis naar Frankrijk, Duitsland of Italië behoort tot de mogelijkheden. 

Wat doen wij voor u als u een individuele tuinreis boekt?

Als u met Garden Tours op individuele tuinreis gaat, regelen wij de volgende zaken voor u:

  • De overtocht
  • Het verblijf
  • Een voor u op maat gemaakt programma

Het enige dat u zelf nog moet doen is uw koffer pakken!

De overtocht

Indien nodig reserveren wij voor u de overtocht naar Engeland. Wilt u verder van huis en is het te ver om te rijden? Dan regelen wij voor u een vliegticket en huren wij een auto. Ook als u niet over een eigen auto beschikt, kunnen wij voor u een auto huren.  

Uw verblijf

Tijdens deze individuele autoreizen verblijft u in door ons gereserveerde luxe accommodaties. Deze kunnen variëren van een oude herberg tot aan een luxe kasteel. Wij zorgen voor een passend onderkomen, aangepast aan uw wensen.

Een voor u op maat gemaakt programma voor uw individuele tuinreis

Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, zullen wij u vragen naar uw wensen met betrekking tot uw tuinreis. Wilt u voornamelijk tuinen bezoeken? Of wilt u ook genieten van een mooie wandeling of een heerlijke lunch? Wellicht wilt u ook een bezoek brengen aan een leuk stadje of een mooi kasteel. Zodra wij uw wensen hebben ontvangen gaan wij voor u aan de slag om een vrijblijvend en passend programma voor u te maken. Hierbij houden wij rekening met de openingstijden van de te bezoeken tuinen en/of kastelen en restaurants. Hier hoeft u zich tijdens uw reis dan in ieder geval geen zorgen over te maken.

En heeft u een dagje geen zin, of wilt u wat langer blijven in een tuin? Geen probleem, dan slaat u gewoon iets over. Het is tenslotte uw vakantie!

SGR-garantie en Calamiteitenfonds

Uiteraard is Garden Tours aangesloten bij het SGR-Garantiefonds en het Calamiteitenfonds. Het SGR-Garantiefonds houdt in dat uw reiskosten, ook bij een individuele tuinreis, verzekerd zijn in geval van faillissement. Het Calamiteitenfonds vergoedt de extra kosten die ontstaan als er zich een natuurramp voordoet, of als er ernstige onlusten uitbreken en uw reisschema moet worden aangepast of zelfs moet worden afgebroken.

Wilt u individueel op tuinreis?

Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd naar al onze mooie (individuele) tuinenreizen? Op onze website kunt u uw droomreis uitzoeken. Deze boekt u eenvoudig online of door middel van het formulier achter in onze brochure. Laat ons weten wat u wilt ten aanzien van het programma en wij ondernemen actie voor u!

Als team staan wij tijdens werkdagen voor u klaar om u te helpen bij uw keuze, zodat u een mooie tuinreis kunt maken. Of het nou dichtbij is of ver weg.

4 dagen Sussex

Vanaf € 295,- per persoon – overnachting in het East Sussex National hotel in Uckfield. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma. Dit is een hedendaags en comfortabel hotel.

6 dagen Yorkshire

Vanaf € 435,- per persoon – overnachting White Horse & Griffin in Whitby. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Een klassieke inn is uw onderkomen gedurende 3 nachten (de overige nachten brengt u door aan boord van de P&O Ferries) en vanaf uw hotel geniet u niet alleen van de mooiste tuinen, maar ook van het betoverende landschap.

5 dagen Yorkshire

Vanaf € 325,- per persoon – overnachting in Cave Castle. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Het statige Cave Castle zorgt voor een sfeervol onderkomen gedurende uw verblijf in Yorkshire. Dit is een prima uitvalsbasis om optimaal van historische plaatsen als York, tuinen en het wonderschone landschap te genieten!

4 dagen Kent

Vanaf € 295 per persoon – overnachting in oude herbergen zoals Dog & Bear, Conningbrook, Royal Welsh en Crown Inn. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma. Rondom deze herbergen is het moeilijk om een keuze te maken uit de vele fraaie tuinen, sfeervolle stadjes en tijdloze landschappen.

Overnachten op een landgoed in een klassiek hotel? Dan biedt de organisatie van Handpicked hotels u hiervoor een unieke kans! Het ene hotel is nog mooier dan de ander: voor velen is dit de meest ideale manier om van Engelse tuinen te genieten!

4 dagen Sussex

Overnachting in Chilston Park in Lenham en Buxted Park in Buxted vanaf € 325 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma.

4 dagen Surrey

Overnachting in Nutfield Priory Hotel vanaf € 345 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma.

Cottages in Kent & Sussex

4 dagen

Mulberry Cottage vanaf € 595 per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

7 dagen

Mulberry Cottage vrijdag t/m donderdag vanaf € 835,- per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

Individuele tuinreizen naar Italië

Mocht u graag een identiek arrangement aan willen gaan in Italië, dan is dit ook mogelijk. Waar u in Italië ook heen wil, wij zorgen voor een passend arrangement, aangepast aan uw wensen. U kunt dit met uw eigen auto ondernemen, maar het is ook mogelijk om naar een bestemming te vliegen en daar een auto te huren: ook dit regelen we voor u!

Scroll naar top