Individuele tuinreizen

Meerdere van de door ons georganiseerde tuinreizen kunnen ook als autoreizen worden uitgevoerd, al dan niet met een aangepast programma. U gaat dan met de eigen of gehuurde auto op pad aan de hand van een speciaal voor u gemaakt programma, op weg naar voor u gereserveerde hotels. Dat kan onder meer naar verschillende bestemmingen in Engeland, maar ook naar Italië.

Individuele autoreizen naar Engeland

Opnieuw biedt Garden Tours u dit jaar de gelegenheid om ook een aantal reizen individueel te ondernemen. We gaan ervan uit dat u hiervoor uw eigen auto meeneemt, dat is ook in de overtocht inbegrepen. Hierbij vindt u een selectie van reizen naar Engeland, waarbij het verblijf varieert van oude herberg tot aan kasteel. Wat doen wij voor u? We reserveren hotels, ferries – u kunt zelf aangeven hoe laat u over wil varen – en maken een vrijblijvend tuinprogramma voor de dagen die u in Engeland verblijft. Een stadje bezoeken, of een wandeling maken? We voegen het toe. En heeft u even geen zin? Dan slaat u een tuin over. Ook als u wat langer dan het arrangement aangeeft wilt verblijven, dan proberen we dat voor u te regelen. Vooralsnog gaat het hier om een aantal arrangementen in Engeland, maar het is de bedoeling dit in de toekomst nog uit te breiden.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een exclusieve Mulberry Cottage te huren. Deze luxe cottages bevinden zich, zonder uitzondering, op een fraaie locatie en zijn dikwijls ook nog eens voorzien van een sfeervolle tuin. Laat ons weten wat u wilt en wij ondernemen actie voor u!

4 dagen Sussex

Vanaf € 295,- per persoon – overnachting in het East Sussex National hotel in Uckfield. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma. Dit is een hedendaags en comfortabel hotel.

6 dagen Yorkshire

Vanaf € 435,- per persoon – overnachting White Horse & Griffin in Whitby. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Een klassieke inn is uw onderkomen gedurende 3 nachten (de overige nachten brengt u door aan boord van de P&O Ferries) en vanaf uw hotel geniet u niet alleen van de mooiste tuinen, maar ook van het betoverende landschap.

5 dagen Yorkshire

Vanaf € 325,- per persoon – overnachting in Cave Castle. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht P&O Ferries en vrijblijvend tuinprogramma. Het statige Cave Castle zorgt voor een sfeervol onderkomen gedurende uw verblijf in Yorkshire. Dit is een prima uitvalsbasis om optimaal van historische plaatsen als York, tuinen en het wonderschone landschap te genieten!

4 dagen Kent

Vanaf € 295 per persoon – overnachting in oude herbergen zoals Dog & Bear, Conningbrook, Royal Welsh en Crown Inn. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma. Rondom deze herbergen is het moeilijk om een keuze te maken uit de vele fraaie tuinen, sfeervolle stadjes en tijdloze landschappen.

Overnachten op een landgoed in een klassiek hotel? Dan biedt de organisatie van Handpicked hotels u hiervoor een unieke kans! Het ene hotel is nog mooier dan de ander: voor velen is dit de meest ideale manier om van Engelse tuinen te genieten!

4 dagen Sussex

Overnachting in Chilston Park in Lenham en Buxted Park in Buxted vanaf € 325 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma.

4 dagen Surrey

Overnachting in Nutfield Priory Hotel vanaf € 345 per persoon. Inclusief: verblijf, ontbijt, overtocht DFDS en vrijblijvend tuinprogramma.

Cottages in Kent & Sussex

4 dagen

Mulberry Cottage vanaf € 595 per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

7 dagen

Mulberry Cottage vrijdag t/m donderdag vanaf € 835,- per cottage (2 tot 4 personen). Inclusief: verblijf, overtocht DFDS Seaways en vrijblijvend tuinprogramma.

Individuele tuinreizen naar Italië

Mocht u graag een identiek arrangement aan willen gaan in Italië, dan is dit ook mogelijk. Waar u in Italië ook heen wil, wij zorgen voor een passend arrangement, aangepast aan uw wensen. U kunt dit met uw eigen auto ondernemen, maar het is ook mogelijk om naar een bestemming te vliegen en daar een auto te huren: ook dit regelen we voor u!