Stillingfleet Lodge

Stillingfleet Lodge

Al sinds 1972 is de eigenaresse van Stillingfleet Lodge bezig om deze tuin in een plantenparadijs te herscheppen. Dat wordt haar niet gemakkelijk gemaakt, want de wind heeft vrij spel op het glooiende terrein, dat eindigt bij de River Fleet. De achttiende-eeuwse boerderij is onderverdeeld in kleinere ruimten, elk zorgvuldig ingeplant. Kleuren spelen hier een belangrijke rol, zowel van bloem als van blad.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Rozen en andere beplanting in Stillingfleet Lodge

Natuurlijk zijn hier ook veel rozen aangeplant. Daaronder is speciale aandacht voor botanische rozen, die zowel voor hun bloemen als voor de bottels. De beplanting is in deze tuin waar het om gaat. Is er een gedeelte voorzien van een strak ontwerp, dan nog verzachten de uitbundig groeiende en bloeiende planten de formele lijnen. En wilt u nog een plantje kopen: hier is het één en ander door de eigenaresse gestekt en gescheurd, waaronder ook menige bijzondere plant!

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top