Boek nu, bespaar 5 euro en win een snoeiset!

Boek uw tuinreis voor 1 februari 2021, Bespaar 5 euro en win een snoeiset van De Wild!

De SGR gaat per 1 februari 2021 een consumentenbijdrage invoeren. Deze bedraagt 5 euro per persoon per boeking.

Dat betekent dat u 5 euro kunt besparen als u uw tuinreis vóór 1 februari 2021 boekt! Voor dat geld kunt u beter genieten van een kopje cream tea in de Engelse voorjaarszon of een extra plantje meenemen als souvenir.

Onze partner De Wild BV doet hier graag nog een (tuin)schepje bovenop. Als u namelijk vóór 1 februari 2021 een tuinreis boekt, maakt u kans op het winnen van een Japanse Topsnoeiset! Er worden in totaal 10 sets verloot.
(meer informatie hieronder)

Heeft u al geboekt? Dan doet u uiteraard automatisch mee met deze geweldige winactie!


Win een Japanse Topsnoeiset

Japanse Topsnoeiset

Met deze twee Japanse topmerken kunt u werkelijk al het snoeiwerk aan in de tuin. De Okatsune 103 snoeischaar is op unieke wijze gesmeed uit het beste Japanse staal, en dat merkt u. Deze vlijmscherpe schaar snijdt als een mes door boter. Dankzij het eenvoudige ontwerp met praktische elementen is de schaar licht van gewicht en robuust tegelijk. Daarmee knipt u met gemak takken tot 25 mm in diameter.

Okatsune

Gebruik voor dikkere takken de Super Accel van Silky. Deze Japanse trekzaag heeft een blad van 21 cm en een grove vertanding, ideaal voor verse takken. De vouwzaag is compact, ultralicht en gemakkelijk in gebruik. Met de scherpe tanden zaagt u soepel en snel door het hout en laat u een gladde zaagwond achter. De comfortabele handgreep is omkleed met rubber en zorgt voor een perfecte grip.

In de Gomcase van Silky draagt u dit Japanse duo altijd bij u. Bevestig de set aan uw riem en u bent klaar om te snoeien als een professional!

Silky
Boek nu, bespaar 5 euro en win een snoeiset!Lees meer