Tuinreizen Surrey

Tuinreizen Surrey bieden ons genoeg te doen op tuingebied. Of het nu om echte liefhebberstuinen gaat, of om statige private gardens in Engeland, of om een tuin met talloze botanische collecties. Ze zijn allemaal ruimschoots voor handen. Ondanks het gegeven dat een metropool als Londen binnen op een steenworp afstand ligt is, overheerst het glooiende landschap van Surrey en die typisch Engelse sfeer, dat alles onveranderd blijft.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Surrey met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Surrey

In Surrey bevinden zich talloze fraaie privétuinen, die ook nog eens met een zekere regelmaat de poorten voor bezoekers willen openen. Alle tuinen kennen één overeenkomst: ze zijn niet groot, dus voor iedereen gemakkelijk te belopen. Desalniettemin zijn de overige verschillen groot, waarmee we kunnen rekenen op een grote diversiteit aan tuinen.

Bezoek de mooiste tuinen van Surrey

Surrey kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Rondom The Old Rectory zijn verschillende tuinen aangelegd. Nergens wordt echter het omringende landschap geweld aan gedaan, maar eerder als dankbaar decor aangewend.
  • The Coach House is een echte liefhebberstuin met onder meer een ommuurde tuin waarin talloze borders, bomen, rozen en gazons voor een onderverdeling zorgen.
  • Bridge End Cottage is een echte Engelse Country Garden, inclusief al die ingrediënten die een tuin zo aantrekkelijk maken.

Boek nu één van onze tuinreizen Surrey

Ook dit jaar brengen we een bezoek aan de tuinen van Surrey. We hebben uit het ruime aanbod aan zomertuinen een selectie gemaakt die u van de ene romantische private garden naar de andere voert. De afstanden tussen deze tuinen is ook nog eens zeer gering, dus we houden tijd over.

Hampton Court Flower Show

Hampton Court Flower Show

Engeland
RHS Hampton Court Flower Show 2017 5-daagse tuinreis naar de Hampton Court Flower Show per touringca More info
Arts & Crafts

Arts & Crafts

Engeland
Arts & Crafts reis 5-daagse Arts & Crafts tuin- en cultuurreis per touringcar Boek deze reis More info