Tuinreizen Shropshire

Met Tuinreizen Shropshire bezoeken we een Engels district waar menig Nederlander nog nooit van gehoord heeft. En ook het landschap heeft over het algemeen niet veel meer te bieden dan landerijen en boerenland. De tuinen vormen hiermee echter een grote uitzondering. Menig reisleider maar ook deelnemer heeft aan de tuinen van Shropshire zijn hart verpand en dat is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit, maar ook aan de sterke afwisseling die u in de tuinen terugvindt.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Shropshire met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Shropshire

Veel tuinliefhebbers lijken niet te weten dat zich in Shropshire de allermooiste tuinen bevinden. Wellicht mede daarom is de begroeting door de vriendelijke tuineigenaren altijd even hartelijk en weet de bezoeker zich verzekerd van de oprechte aandacht van diezelfde tuineigenaar, die maar wat graag zijn of haar kennis aan ons ter beschikking stelt.

Bezoek de mooiste tuinen van Shropshire

Shropshire kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Preen Manor ligt als een verstilde schoonheid in het golvende Shropshire landschap. De locatie van de tuin is uniek en kent zijn gelijke niet.
  • Bij The Manor House worden klassieke tuinen met moderne tuinen afgewisseld.
  • Het statige Coughton Court, dat al uit de 16e eeuw dateert, lijkt wel samengesmolten met de omringende tuinen en het golvende parkland.

Boek nu één van onze tuinreizen Shropshire

Ook dit jaar brengen wij wederom een bezoek aan de tuinen van Shropshire, waar de tuinen nauwelijks te overtreffen zijn en waar de tuineigenaren maar wat graag hun kennis met ons delen. Volgens sommige reisleiders en eerdere deelnemers bevinden zich in Shropshire namelijk de allermooiste tuinen.

Shropshire

Shropshire

Engeland
Tuinreis Shropshire 6-daagse tuinreis Shropshire per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste tu More info