Tuinreizen Peak District en Derbyshire

Tuinreizen Derbyshire zegt veel mensen weinig. Tuinreizen Peak District roept onmiddellijk visioenen op van een eindeloos golvend Engels landschap, onderbroken door een enkele bomengroep. Datzelfde landschap wordt af en toe onderbroken om plaats te maken voor een prachtige tuin en dat zijn niet alleen onvolprezen landgoederen. Er zijn nog veel meer tuinen die het bezoeken waard zijn.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Peak District met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Peak District en Derbyshire

Derbyshire en het Peak District oefenen een enorme aantrekkingskracht uit op tuinliefhebbers. De combinatie van historische en particuliere tuinen en een fantastisch landschap dat de schoonheid van ieder seizoen prachtig weergeeft, maken iedere tuinreis aantrekkelijk.

Bezoek de mooiste tuinen van Peak District en Derbyshire

Het Peak District en Derbyshire kennen een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Sinds jaar en dag staat Chatsworth bekend als één van de ‘Grand Gardens’ van het Verenigd Koninkrijk. Het statige huis met de ontelbare kamers zorgt voor een haast Koninklijke uitstraling, omringd door een grote verscheidenheid aan tuinen.
  • Haddon Hall staat al sinds jaar en dag bekend vanwege de fantastische rozen die er groeien. De nieuwe plannen hebben ervoor gezorgd dat de tuin een allure uitstraalt die zijn weerga nauwelijks kent.
  • Melbourne Hall bevindt zich nog steeds in privébezit. De geschiedenis gaat eeuwen ver terug en verwijst naar de bekende stad in Australië.

Boek nu één van onze tuinreizen Peak District en Derbyshire

Ook dit jaar doen wij Peak District en Derbyshire aan met een tuinreis. Met historische tuinen, particuliere tuinen, een fantastisch landschap en pittoreske marktstadjes heeft deze streek namelijk genoeg tuinplezier te bieden. Landgoederen mogen tijdens een tuinreis naar Peak District en Derbyshire niet ontbreken, maar ook menig minder bekende tuin blijft een juweeltje.

Peak District & Derbyshire

Peak District & Derbyshire

Engeland
Tuinreis Peak District & Derbyshire 7-daagse cultuur en tuinreis Peak District per touringcar Bo More info
Jane Austen: Pride & Prejudice

Jane Austen: Pride & Prejudice

Engeland
Jane Austen reis: Pride & Prejudice 6-daagse Jane Austen reis met tuinen en cultuur per touringc More info