Tuinreizen Lake District

Tuinreizen Lake District bezoeken de mooiste tuinen van deze streek, gesitueerd in Cumbria, een noordelijk district in Engeland. Het gebied staat sinds jaar en dag bekend vanwege het fabelachtig mooie landschap. Zoals de naam al aangeeft, worden hier talloze meren omringd door heuvels, die af en toe de vorm van bergen aannemen. Het resultaat is een landschap, dat zich met geen ander in het Verenigd Koninkrijk laat vergelijken.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Lake District met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in het Lake District bekijken

De tuinen profiteren mee van de situering van het Lake District. Niet alleen is de ligging dikwijls uitermate fraai, ook zorgt de beschutting ervoor dat het mogelijk is om hier planten met succes te houden, die elders nauwelijks zouden kunnen groeien.

Bezoek de mooiste tuinen van het Lake District

Het Lake District kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Het statige huis Brockhole dateert uit 1900 en was het resultaat van de samenwerking van twee architecten.
  • Holehird bezit één van de grootste botanische collecties van het Verenigd Koninkrijk. Hier staan allerlei heesters en vaste planten.
  • De headgardener van Koning James II is in 1694 verantwoordelijk voor het ontwerp van Levens Hall.

Boek nu één van onze tuinreizen Lake District

Dit jaar brengt de Beatrix Potter tour u naar het Lake District, het grootste nationale park van Engeland, met de hoogste berg, het diepste meer en… Beatrix Potter. Want zonder Beatrix Potter zou het Lake District niet zo zijn als het nu is. Het landschap was een grote inspiratie voor haar boekjes van Pieter Konijn, Poekie Poes en Josefien Kwebbeleend. Toen zij stierf, liet ze veertien boerderijen, twintig huizen en 1640 hectare grond achter aan de National Trust. We treden in haar voetsporen in het Lake District, waar we boottochten maken, in een stoomtrein rijden, prachtige tuinen bezoeken, maar vooral genieten van het mooie landschap.

Lake District - Beatrix Potter Reis

Lake District - Beatrix Potter Reis

Engeland
Tuinreis Lake District – Beatrix Potter Reis 7-daagse cultuur- en tuinreis Lake District per t More info