Tuinreizen Isle of Wight

Met tuinreizen Isle of Wight brengen we een bezoek aan dit echte Engelse eiland, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Op Isle of Wight is het mogelijk, om een leuke reis te organiseren, die u van private garden naar private garden brengt. Niet alleen worden deze tuinen afgewisseld door een beroemd landgoed, maar ook door allerlei culinaire zaken. Zo is er een kaasboerderij, waar prijswinnende kazen worden gemaakt, een lunch bij een knoflookboerderij met verschillende proeverijen. En wordt er nog een bezoek aan een wijngaard gebracht… Dat laatste onderstreept de milde, bijna subtropische temperaturen die hier heersen.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Isle of Wight met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen op Isle of Wight

Isle of Wight kent niet alleen beroemde landgoederen, maar ook vele kleine privétuinen. Het eiland heeft een gevarieerd landschap, mede veroorzaakt door de kalksteenrug die over het eiland loopt. Ook zult u er veel bijzondere planten in het wild aantreffen. Door het zachte, subtropische klimaat groeit er een grote verscheidenheid aan flora.

Bezoek de mooiste tuinen van Isle of Wight

Isle of Wight kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Het bijzondere Osborne House had in Italië niet misstaan. Hier trok Queen Victoria zich terug nadat haar man was overleden.
  • Ventnor is een prachtige botanische tuin, die laat zien dat het klimaat van Wight niet voor niets subtropische kenmerken heeft.

Boek nu één van onze tuinreizen Isle of Wight

Ook dit jaar bezoeken wij het prachtige eiland Isle of Wight. The gardens, culture & food trail is een aansprekende combinatie van de mooiste tuinen en huizen, maar u bezoekt ook enkele bijzondere gastronomische voorzieningen, zoals de bekroonde kaasmakerij en de Garlick Farm, waar u leert dat er talloze verschillende soorten knoflook bestaan.

Isle of Wight

Isle of Wight

Engeland
Tuinreis Isle of Wight 6-daagse cultuur- en tuinreis Isle of Wight per touringcar Boek deze reis Be More info