Tuinreizen Herefordshire

Met tuinreizen Herefordshire bezoeken wij een graafschap in het westen van Engeland dat direct grenst aan Wales. Dit graafschap kenmerkt zich door de rust en schoonheid. Hoewel er veel te doen is, heeft de toerist dit gedeelte van Engeland nog niet gevonden, zodat we kunnen genieten van authentieke dorpjes, het mooie heuvellandschap en talloze andere bezienswaardigheden.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Herefordshire met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Herefordshire

Wat tuinen betreft is Herefordshire veel minder bekend dan andere graafschappen in Engeland. Hier vinden we echter de mooiste privétuinen die wij ons kunnen voorstellen. Tuinen als Brockhampton Cottage, Rhodds Farm, The Laskett en Coton Manor laten een onvergetelijke indruk achter aan eenieder die ze bezocht hebben. En dan te bedenken dat deze tuinen alleen te bereiken zijn via prachtige landschapswegen die ons leiden tussen akkers vol wuivend graan.

Bezoek de mooiste tuinen van Herefordshire

Herefordshire kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Brockhampton Cottage is in 1999 gemaakt door eigenaar Tom Stuart-Smith. Aan de ene kant een bostuin en bloemenweide, aan de andere kant een boomgaard.
  • Rhodds Farm heeft aan de voorzijde een vijver en een grindtuin. Een eendenvijver werd in 2007 gegraven en een wandelpad leidt tot een zomerhuis dat in 2008 is gebouwd.
  • Coton Manor ligt op een heuvel. Aangelegd op verschillende niveaus, bestaat het uit een reeks kleinere tuinen.

Boek nu één van onze tuinreizen Herefordshire

Dit jaar brengen we een bezoek aan een reeks prachtige privétuinen in Herefordshire. Het landschap in dit graafschap wordt door de Engelsen ‘rural’ genoemd: er wordt nog volop landbouw bedreven. De privétuinen zijn vrijwel allemaal pas te bereiken na een prachtige rit door de wuivende graanvelden, waarna wij opgewacht worden door de allerhartelijkste tuineigenaren.

Herefordshire

Herefordshire

Engeland
Tuinreis Herefordshire 7-daagse tuinreis Herefordshire per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooi More info
HaRo Oktoberoogst

HaRo Oktoberoogst

Wales, Engeland
Prijs per persoon vanaf 995
Tuinreis HaRo Oktoberoogst 7-daagse HaRo tuin- en cultuurreis per touringcar Boek deze reis Bezoek More info