Tuinreizen East Anglia

Met tuinreizen East Anglia bezoeken we de districten Essex, Norfolk en Suffolk. “Rural England”, dat zeggen de Engelsen zelf: Engeland met de boerderijen en bosschages, vroeger het domein van de vossenjacht. Hier worden oude gewoonten nog steeds in ere gehouden, hier bevinden zich landgoederen waarvan de uitstraling gedurende generaties niets is veranderd.

Bovendien bent u bij de tuinreizen East Anglia met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in East Anglia

In East Anglia bevinden zich fantastische tuinen. Het platteland is relatief vlak en oefent een onbestemde schoonheid uit. Datzelfde landschap is nog steeds terug te vinden in Essex, Norfolk en Suffolk. Ook de tuinen die in dit landschap verborgen zijn, bezitten die schoonheid.

Bezoek de mooiste tuinen van East Anglia

East Anglia kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Als er één tuin in aanmerking komt voor de titel ‘Oldfashioned English Garden’ is het Helmingham Hall Gardens.
  • Elsing Hall is opnieuw opengegaan: deze tuin is in de rozentuin een sprookje! Talloze oude rozen groeien dan tegen de muren van de vele eeuwen oude Hall en de omringende tuinen.
  • Middenin het echte ‘Rural England’ en verscholen achter een kerkje en hagen vinden we The Old Vicarage Garden, letterlijk in ‘the middle of nowhere’!

Boek nu één van onze tuinreizen East Anglia

Ook dit jaar bezoeken wij de drie districten van East Anglia: Essex, Norfolk en Suffolk. De tuinen die zich in deze regio in het oosten van het Verenigd Koninkrijk bevinden, lenen het landschap als decor. Net als de havens werd dit landschap door vele schilders als Constable vastgelegd. De tuinen in East Anglia bezitten dezelfde schoonheid als het landschap waarin zij zich bevinden.

East Anglia

East Anglia

Engeland
Tuinreis East Anglia 5-daagse tuinreis East Anglia per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste More info