Tuinreizen Dorset & Somerset

Tuinreizen Dorset en Somerset brengen ons naar opvallend vaak naar particuliere landgoederen in Engeland, waarvan sommigen zich al generaties lang in dezelfde familie bevinden. Verbaas u met ons dat alles zo perfect bewaard is gebleven. Het eeuwenoude Bath doet eerder mediterraan dan Engels aan, de inrichting is echter weer ‘typical British’. Op rijafstand van de stad, in de districten Dorset en Somerset, bevindt zich een keur aan tuinen.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Dorset en Somerset met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Dorset en Somerset

Dorset is beroemd vanwege zijn valleien, weggestopt in het golvende landschap. En in die valleien is menig fraaie tuin te vinden. Het schilderachtige landschap met de prachtige landgoederen die al eeuwen in familiebezit zijn worden afgewisseld met pittoreske dorpjes en stadjes en cottages.

Bezoek de mooiste tuinen van Dorset en Somerset

Dorset en Somerset kennen een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Mapperton zou weleens de meest sfeervolle tuin van Dorset kunnen zijn, want op dit beroemde landgoed bevindt zich al eeuwenlang een uitstekende formele tuin.
  • Minterne House is een klassiek huis, in een even klassieke setting van woodland beplanting, gesitueerd in een prachtige vallei.
  • Buscot Park is een tuin die met weinig andere te vergelijken is. Er is grandeur aanwezig vanwege de schitterende ligging van het klassieke huis in het al even tijdloze landschap.

Boek nu één van onze tuinreizen Dorset en Somerset

Dit jaar brengen wij wederom een bezoek aan de tuinen in en rond Bath. De beroemde Royal Cresent, de Pump Rooms en de Cathedral vormen een reden op zich om deze historische stad te bezoeken. De illustere landgoederen rondom de stad, zoals Iford Manor, Mottisfont Abbey, Buscot Park en Heale House vormen nog een andere reden om deze reis te ondernemen.

Bath

Bath

Engeland
Tuinreis Bath 6-daagse cultuur- en tuinreis Bath per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste tu More info