Tuinreizen Devon

Met tuinreizen Devon mag zich bogen op wellicht het mooiste landschap van Engeland! Steile kusten, golvend heuvelland en moerassen wisselen elkaar af en zorgen voor een adembenemend landschap. Dat geldt ook voor de prachtige tuinen, die zich verspreid in datzelfde landschap bevinden.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Devon met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Devon

De tuinen in Devon behoren zonder enige twijfel tot de allerbeste van het Verenigd Koninkrijk. Het golvende landschap straalt een bijna tastbare schoonheid uit. De tuinen in dit district bevinden maken dit plaatje compleet. Fraaie plantencombinaties in de borders, rozen en eeuwenoude bomen, dat zijn zomaar enkele details die u hier krijgt voorgeschoteld.

Bezoek de mooiste tuinen van Devon

Devon kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Rosemoor Garden was ooit de tuin van Lady Palmer, maar zij schonk de tuin aan de Royal Horticultural Society. Die voegde er nog een grote tuin aan toe.
  • Wildside is gelukkig weer open. Een bijzondere tuin in Buckland Monachorum. Zelden heeft een relatief nieuwe tuin voor zo veel opschudding veroorzaakt in de tuinwereld.
  • Ooit werd de ommuurde tuin The Garden House gerealiseerd door een leraar, daarna door opvolgers met veel kennis en inspiratie uitgebouwd tot een steeds grotere tuin.

Boek nu één van onze tuinreizen Devon

Dit jaar staat de tuinreis naar Devon wederom op het programma, want de tuinen hier horen tot de allerbeste van het Verenigd Koninkrijk. De combinatie van het prachtige landschap en het milde klimaat, zorgt voor tuinen met een prachtig decor en fraaie plantencombinaties in de borders. Rozen en eeuwenoude bomen zijn zomaar enkele details die dit plaatje compleet maken.

Devon

Devon

Engeland
Tuinreis Devon 6-daagse tuinreis Devon per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste tuinen van D More info