Tuinreizen Cotswolds

Tuinreizen Cotswolds doen ons denken aan het bezoeken van één grote rozentuin. De golvende heuvels met schapen staan model voor deze Engelse streek. De historische dorpjes en prachtige cottages hebben waarschijnlijk vele malen model gestaan voor huisjes. Huisjes die je verder alleen bij een modelspoorlijn aantreft. Rozen en borders, gevuld met vaste planten staan garant voor oneindig veel tuinplezier!

Bovendien bent u bij de tuinreizen Cotswolds met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in de Cotswolds

De Cotswolds oefent een magische aantrekkingskracht uit op tuinliefhebbers. Hier zijn ontelbare tuinen te vinden tegen een decor, dat de laatste eeuwen nauwelijks veranderingen heeft ondergaan. De mooiste private gardens wisselen klassieke tuinen af. Ook dorpjes als Chipping Campden en Broadway zijn voor menige tuinliefhebber onweerstaanbaar.

Bezoek de mooiste tuinen van de Cotswolds

De Cotswolds kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Al jarenlang is Hidcote Manor een tuin die velen heeft geïnspireerd. Borders op kleur, een combinatie van formele aanleg met natuurlijke beplanting, tuinkamers, vormsnoei en collecties van zeldzame planten.
  • De tuinen rondom Kiftsgate Court bevinden zich op verschillende terrassen, elk op een andere hoogte.
  • In Broughton Castle zorgen smaakvolle borderbeplanting in combinatie met een eeuwenoud kasteel voor een onweerstaanbare combinatie. De honingkleurige muren van Cotswolds stone vormen een perfect decor voor oude rozen en vaste planten.

Boek nu één van onze tuinreizen Cotswolds

Dit jaar doen we wederom de Cotswolds aan tijdens onze tuinreizen. Deze streek bevat namelijk alle elementen voor een geslaagde tuinreis. Alle ingrediënten zijn ervoor aanwezig. Private gardens worden afgewisseld met klassieke tuinen. Overal eisen oude rozen de hoofdrol op. En dat tegen een decor dat een haast tijdloos karakter heeft.

Libelle Tuinreis Cotswolds

Libelle Tuinreis Cotswolds

Engeland
Libelle Tuinreis Cotswolds 6-daagse tuinreis Cotswolds per touringcar Boek deze reis Ruik de rozen: More info
Cotswolds

Cotswolds

Engeland
Tuinreis Cotswolds 6-daagse tuinreis Cotswolds per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste tuin More info