Tuinreizen Cornwall

Tuinreizen Cornwall zijn de voorjaarsreizen bij uitstek. Ontelbare reusachtige Rhododendrons staan vol in bloei en zorgen voor een spektakel zonder weerga. In het meest zuidelijke graafschap van Engeland heeft het milde klimaat een gunstig effect op de bijzondere tuinen. De zomers zijn er relatief lang en warm. Tel daar nog eens een fraai landschap bij op met ruige kusten en u maakt een reis die u nog lang zal heugen.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Cornwall met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Cornwall

De tuinen en parken in Cornwall zijn erg bijzonder. Het subtropische klimaat, te danken aan de warme golfstroom die langs het graafschap loopt, biedt een ideale omgeving voor diverse exoten. Bovendien zorgen diverse Rhododendrons, azalea’s, camelia’s en narcissen voor een bloemenpracht die zijn weerga niet kent in de Cornish gardens.

Bezoek de mooiste tuinen van Cornwall

Cornwall kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • The Lost Garden of Heligan verrees als een feniks uit haar as dankzij een idealist en vele vrijwilligers.
  • Trebah Gardens verrees eveneens uit haar as toen de eigenaar door experts werd overgehaald om de tuin in ere te herstellen.
  • Voor Tresco Abbey Gardens moet men een boottocht van enkele uren overhebben, maar deze tuin moet u minstens één keer in uw leven bezocht hebben.

Boek nu één van onze tuinreizen Cornwall

Ook dit jaar hebben wij gekozen voor een tuinreis naar Cornwall, waar de enorme Rhododendrons en andere zuurminnende planten zorgen voor een toeloop van tuinliefhebbers. In veel tuinen ligt de nadruk op beplanting, die in het voorjaar in volle bloei staan. Daarom is het voorjaar de uitgelezen periode deze tuinen te bekijken.

Cornwall

Cornwall

Engeland
Tuinreis Cornwall 8-daagse tuinreis Cornwall per touringcar Boek deze reis Bezoek de mooiste tuinen More info