Tuinreizen Berkshire

Tuinreizen Berkshire doen de mooiste tuinen aan van dit vriendelijke district in Engeland. Het niveau is onveranderlijk hoog in de tuinen van dit graafschap. Deze tuinen liggen verscholen in het lieflijke landschap. Tuinen die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. En de combinatie met een schitterend Country House Hotel bleek de laatste jaren voor de nodige tuinliefhebbers onweerstaanbaar. Bovendien bent u bij de tuinreizen Berkshire met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vervoer per luxe touringcar met toilet en airconditioning.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele 4****-hotels.

Engelse tuinen in Berkshire bekijken

De tuineigenaren van Berkshire onderstrepen met de tuin hun klasse. Ook door de hartelijke ontvangsten en rondleidingen, niet zelden door de eigenaren zelf gegeven. Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan door de vriendelijke uitstraling van landschap en tuinen.

Bezoek de mooiste tuinen van Berkshire

Berkshire kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander:

  • Middenin het dorpje Tidmarsh bevindt zich het idyllische The Tithe Barn, een private garden rond een huis dat uit 1760 dateert.
  • Todhunter heeft in de beste Engelse traditie een serie perfect onderhouden tuinkamers gerealiseerd in The Old Rectory, elk met een eigen thema.
  • Op het landgoed Waltham Place zijn bijzondere tuinen gerealiseerd. Initiator was hier onder meer de enige jaren geleden overleden Henk Gerritsen, de man van de Nederlandse Prionatuinen.

Boek nu één van onze tuinreizen Berkshire

Ook dit jaar staan er reizen naar Berkshire & Oxfordshire op het programma. De combinatie van comfortabel Country House Hotel, de oude universiteitsstad Oxford en schitterende tuinen is onweerstaanbaar voor menig tuinliefhebber. Alle reizen bieden een goede mengeling tussen de tuinen en cultuur die eenieder van u veel tuinplezier zal bezorgen.

Berkshire & Oxfordshire

Berkshire & Oxfordshire

Engeland
Tuinreis Berkshire & Oxfordshire 4-daagse tuinreis Berkshire & Oxfordshire per touringcar Bo More info