Tuinreizen Costa Rica

Tuinreizen Costa Rica staan garant voor adembenemende natuur, veel plantensoorten en bijzondere tuinen. Dit land in Midden Amerika is ideaal voor iedereen die van tuinen én natuur houdt, want met meer dan 12.000 verschillende plantensoorten, valt er genoeg te ontdekken! En wist u dat de orchidee de nationale bloem van Costa Rica is? Er zijn maar liefst 1.200 verschillende soorten te vinden.

Bovendien bent u bij de tuinreizen Costa Rica met Garden Tours verzekerd van veel comfort en tuinplezier:

  • Vluchten vanaf Amsterdam Schiphol en vervoer ter plaatse via luxe transfers.
  • Begeleiding door een op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Verblijf in comfortabele hotels ter plaatse.

Costa Ricaanse tuinen bekijken

Met een grote diversiteit aan flora en fauna, is Costa Rica al een tuin op zich te noemen. Geen wonder dat er in dit Latijns Amerikaanse land de meest uiteenlopende en bijzondere tuinen te vinden zijn. Van botanische tuinen tot prachtige privétuinen. In het tropische klimaat van Costa Rica, zullen we de mooiste planten- en bloemensoorten aantreffen.

Bezoek de mooiste tuinen van Costa Rica

Costa Rica kent een schat aan schitterende tuinen. De één nog mooier dan de ander. De botanische tuinen van Lankester, bijvoorbeeld, hebben hun naam te danken aan een Engelse botanicus. Tegenwoordig wordt deze tuin onderhouden door de Costa Ricaanse universiteit en de liefhebber van orchideeën mag Lankester beslist niet overslaan! Er groeien welk meer dan 750 soorten, naast bijna 50 bamboesoorten. Ook zijn er verschillende cactussen, een Japanse tuin en diverse soorten heliconia´s, bromelia´s en palmen te vinden.

Boek nu één van onze tuinreizen Costa Rica

In 2018 staan er 2 tuinreizen Costa Rica op de planning. Bent u een liefhebber van natuur, zowel flora als fauna, tuinen en bijzondere planten, zoals orchideeën? Dan is Costa Rica zeker een land dat op uw bucket list hoort te staan! In maart en september 2018 reizen we in kleine groepjes naar Costa Rica om daar te genieten van de overweldigende natuur en prachtige tuinen.

Rondreis door Costa Rica

Rondreis door Costa Rica

Costa Rica
Rondreis door Costa Rica 16-daagse rondreis door Costa Rica per vliegtuig en lokaal vervoer Boek dez More info