Wegens een groot succes in 2018 ook dit jaar weer een tuin cruise reis naar Nieuw-Zeeland en Australië! Dat betekent dat u niet alleen kunt gaan genieten van de allermooiste tuinen die we voor u konden vinden, maar ook meer dan ooit van adembenemende landschappen, die u al varend gaat tegenkomen. Om dat laatste zijn Australië en nog meer Nieuw-Zeeland immers terecht beroemd. Ook is de kans groot, dat u kennis kunt maken met bijzondere zee- en kustbewoners als walvissen, dolfijnen maar ook met albatrossen. En niet te vergeten met allerlei fraaie tuinen, waar u meer dan welkom bent! En dat allemaal al reizend op de meest relaxte manier die u zich kunt voorstellen: al varend bereikt u de één na de andere bestemming. Natuurlijk is Auckland niet naast de deur, maar via een stop van enkele dagen in Singapore bereikt u uitgerust de vertrekhaven. En natuurlijk wordt die stop in Singapore benut om te genieten van de uitermate spectaculaire Gardens by the Bay en de al even bijzondere Singapore Botanic Garden. En ook in Sydney, waar u enkele dagen doorbrengt, kunt u nog genieten van menige tuin. De leiding is zoals al een aantal jaren in de vertrouwde handen van Kitty Wiegert, die haar steentje opnieuw zal bijdragen om hier weer een onvergetelijke reis van te maken.

Reisprogramma

1e dag: vertrek met Singapore Airlines van Amsterdam Schiphol. 2e dag: aankomst Singapore, na ontbijt naar de Singapore Botanical Gardens. Overnachting in het Shangri-La Hotel 3e dag: Bezoek aan Gardens by the Bay. Overnachting in het Shangri-La Hotel. 4e dag: Met Singapore Airlines naar Auckland. 5e dag: Aankomst in Auckland, New Zealand, bezoek aan privé tuin Omaio. Overnachting in Auckland. 6e dag: Bezoek aan privé tuin Ayrlies gevolgd door inchecken bij de Holland Ame-rica Line. Vertrek. 7e dag: Aanleg bij Tauranga (Rotorua), met bezoek aan Te Puia en Roturua. 8e dag: Aanleg bij Napier, met bezoek aan privé tuin Gwavas Garden en de stad Napier. 9e dag: Aanleg bij Wellington met be-zoek aan Otari-Wilton’s Bush Native Botanic Garden en Wellington Botanic Garden. 10e dag: Aanleg bij Picton, Nieuw Zeeland met bezoek aan privé tuin Upton Oaks Garden tuin en wijngaard Withers Hill Winery. 11e dag: Aanleg bij Akaroa (Christchurch), met bezoek aan privé tuin Ohinetahi en The Giants House. 12e dag: Aanleg bij Port Chalmers, met bezoek aan Larnach Castle, Royal Albatross Centre en Glenfalloch Gardens. 13e dag: Crui-sen langs het Fiordland National Park via Dusky, Doubtful en Milford Sound. 14e dag: Zeedag. 15e dag: Zeedag. 16e dag: Aanleg bij Hobart, Tasmanië, Australië met bezoek aan Port Arthur Historic Site. 17e dag: Zeedag. 18e dag: Aanleg bij Melbourne met bezoek aan Alowyn Gardens en Royal Botanic Gardens. 19e dag: Zeedag. 20ste dag: Aankomst in Sydney – einde van de cruise met Holland America Line. Bezoek aan The Blue Mountain Botanic Garden waarna check-in hotel. Vrije namiddag. Overnachting in The Grace Hotel in Sydney inclusief ont-bijt. 21ste dag: Sydney, vrije dag. Overnachting in The Grace Hotel in Sydney.22ste dag: Vertrek vanaf Sydney met Singapore Airlines naar Amsterdam via een korte tussenstop in Singapore. 23ste dag 10 december: Aan-komst op Amsterdam Schiphol.

Wijzigingen voorbehouden.

Inbegrepen

 • Vluchten van Amsterdam naar Singapore, Auckland en Sydney, vanaf Syndney naar Amsterdam met Singapore Airlines.
 • Twee overnachtingen in Singapore, één overnachting in Auckland en twee nachten in Sydney inclusief ontbijt.
 • Volledig verzorgde cruise met ms. Noordam inclusief verblijf vanaf een buitenhut categorie DD en alle maaltijden aan boord.
 • Alle excursies en vervoer per touringcar zoals vermeld in het programma inclusief alle entreekosten en 9 gereserveerde lunches.
 • Begeleiding door op tuingebied deskundige reisleiding.
 • Een programmaboekje met tuinbeschrijvingen bij vertrek.

Niet inbegrepen

 • Verplichte fooien aan boord.
 • Uitgaven aan drankjes en overige extra’s.
 • Vijf lunches geschat op € 15,- per persoon per dag.
 • Vijf diners geschat op € 25,- per persoon per dag.
 • Kosten van verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Vlucht

Vertrek van Schiphol Amsterdam

Meer informatie over onze opstapplaatsen

Tuincruise Nieuw-Zeeland & Australië
Botanisch
Bloemrijk
Cultuur
Zwaarte

Tuincruise Nieuw-Zeeland & Australië boeken?

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief € 15,- boekingskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking. Houd daarnaast rekening met de kosten voor vrije lunches en tuinentrees.

Wees er snel bij! Voor u het weet is Tuincruise Nieuw-Zeeland & Australië volgeboekt!

Vragen over deze reis?

Bel onze tuinreisspecialisten

Waarom Garden Tours?

 • Dé tuinreisspecialist
 • Deskundige reisleiding
 • Exclusieve privétuinen
 • Kleine groepen
 • Luxe vervoer en hotels
 • Programmaboekje
De hefstreis naar Japan is gegarandeerd. Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!Mis deze reis niet!