18-daagse tuincruise van Quebec naar New York

Wees er snel bij! Voor u het weet is Tuincruise Indian Summer volgeboekt!

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief € 15,- boekingskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking.

Vragen over deze reis?

Bel onze tuinreisspecialisten

Dit jaar is er ook nog voor een nieuwe Cruise bestemming gekozen. Vanaf Quebec naar New York: een combinatie van de grillige kusten van het Canadese Nova Scotia en het Amerikaanse New England naar het bruisende metropool New York als eindbestemming. Ook op deze cruise nemen de tuinen weer een belangrijke plaats in. Zodra er ergens wordt aangelegd, vertrekt u onder leiding van reisleidster Kitty Wiegert naar de mooiste tuinen en parken die we binnen bereik van de aanlegplaats voor u konden vinden. Dat wil echter niet zeggen dat er geen ruimte is voor cultuur, want ook dat aspect vindt u regelmatig terug tijdens de reis. Het tijdstip van deze reis vindt plaats op het moment, dat door zowel Amerikanen als Canadezen wordt bestempeld als ‘Indian Summer’. Dat houdt in dat de fabuleuze herfstkleuren van de dogwood – Cornus kousa – dan op hun best zijn! Bossen, hellingen en dalen zijn dan ondergedompeld in allerlei tinten geel en rood en vormen een absolute meerwaarde tijdens deze schitterende reis. New York is het eindpunt van de cruise, maar ook de plaats waar u nog uitgebreid van tuinen kunt genieten. In de drie dagen dat u hier in een prima hotel verblijft, bezoekt u een keur aan fraaie tuinen, maar krijgt u ook voldoende gelegenheid om desgewenst zelf de stad te verkennen.

Reisprogramma

1e dag 14 september: Vertrek vanaf Schiphol, vlucht naar Quebec. Na aankomst vertrek naar Hotel Palace Royal inclusief ontbijt. 2e dag: Rondleiding door Quebec, de oudste ommuurde stad van Nood-Amerika, tevens UNESCO. ’s Middags incheck bij de ms Zuider-dam. 3e dag: Bezoeken aan Domaine Joly-De Lotbiniere en Joan of Arc Garden. 4e dag: Aanleg in Saguenay, gevolgd door stadsbezoek. 5e dag: Cruisen door de Golf of St. Lawrence. 6e dag: Aanleg bij Charlottetown. Bezoek aan de tuinen van het Government house en The Gardens of the Hope. In de middag een rit met paard en wagen door het historische centrum van Charlotte-town. 7e dag: Aanleg bij Sydney, Nova Scotia. Bezoek aan het historische Louisburg Fortress met 18e eeuwse tuinen die in Franse stijl zijn aangelegd. 8e dag: Aanleg bij Halifax. Op deze dag bezoek aan Tangled Garden en Blomindon Inn Garden. 9e dag: Aanleg bij Saint John, New Brunswick. Bezoek aan Kingsbrae Garden. Via een fraaie route terug naar het schip. 10e dag: Aan-komst in de U.S.A., aanleg bij Portland. Bezoek aan de beroemde Coastal Maine Botanical Garden, pal aan de kust gesitueerd. 11e dag: Aanleg bij Boston. Bezoek aan het befaamde Arnold Arboretum, gevolgd door een heritage trail per bus door de stad. 12e dag: Zeedag. 13e dag: Aanleg bij Newport. Bezoeken aan Blithewold Gardens en aan The Breakers, het zomerverblijf van de VanderBilt family. 14e dag: Aanleg bij New York, gevolgd door het verlaten van het schip. Daarna worden de daktuin van de Brooklyn Grange Farm en het Frick Collection Museum bezocht. U verblijft 3 nachten in het Park Central Hotel inclusief ‘light breakfast’. 15e dag: Bezoek aan de Wave Hill Garden, daarna gelegenheid om de stad zelf te verkennen. 16e dag: Bezoek aan de Highline, daarna vrije tijd. 17e dag: Vertrek naar de luchthaven, vlucht vanaf New York naar Amsterdam. 18e dag: Thuiskomst, einde van de reis.

Wijzigingen voorbehouden.

Vlucht

Vertrek van Schiphol Amsterdam

Meer informatie over onze opstapplaatsen

18-daagse tuincruise van Quebec naar New York

Wees er snel bij! Voor u het weet is Tuincruise Indian Summer volgeboekt!

Tuincruise Indian Summer boeken?

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief € 15,- boekingskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking.

Inbegrepen

 • Vluchten van Amsterdam naar Quebec en van New York naar Amsterdam.
 • Een overnachting in Quebec en drie overnachtingen in New York inclusief ontbijt.
 • Volledig verzorgde cruise met ms Zuiderdam inclusief verblijf vanaf een buitenhut categorie F en alle maaltijden aan boord.
 • Alle excursies en vervoer per touringcar zoals vermeld in het programma inclusief alle entreekosten en tien gereserveerde lunches.
 • Begeleiding door op tuingebied deskundige reisleiding.
 • Een programmaboekje met tuinbeschrijvingen bij vertrek.

Niet inbegrepen

 • Verplichte fooien aan boord (vanaf $ 14,55 per persoon per dag).
 • Uitgaven aan drankjes en overige extra’s.
 • Vier lunches geschat op € 15,- per persoon per dag.
 • Vier diners geschat op € 25,- per persoon per dag.
 • Kosten van verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Vragen over deze reis?

Bel onze tuinreisspecialisten

Waarom Garden Tours?

 • Dé tuinreisspecialist
 • Deskundige reisleiding
 • Exclusieve privétuinen
 • Kleine groepen
 • Luxe vervoer en hotels
 • Programmaboekje