GardenTours.nlGardenTours.nl
Forgot password?

Tuinreis naar Schotland

Een tuinreis naar Schotland brengt ons naar een prachtige tuinbestemming. Ook hoger, als u de Hadrian’s Wall bent gepasseerd, kunnen verschillende tuinreizen worden gemaakt. De Highlands, de Eilanden, het Oosten en het Westen zijn zoal fraaie tuinbestemmingen die in combinatie met de niet aflatende natuur en cultuur voor een ideale mixture zorgen.

Schotse tuinen bekijken met Garden Tours

Schotse tuinen lenen het adembenemende landschap waar het land beroemd om is. De natuur is overweldigend, de tradities talrijk en het Schotse accent maken dit verhaal compleet. Iedere uithoek van Schotland heeft een eigen verhaal, zo ook iedere tuin. De talloze bijzondere privétuinen vertellen het verhaal van Schotland op een wel heel bijzondere manier. De vriendelijke tuineigenaren en -eigenaressen staan graag voor u klaar om dit verhaal te vertellen en hun prachtige tuin aan u te laten zien.

Schotse tuinen profiteren zo mogelijk nog meer dan de rest van het Verenigd Koninkrijk van de Warme Golfstroom die langs een groot gedeelte van de kust loopt. Daarom lijkt alles net weer wat beter te groeien en te bloeien dan op de rest van het vasteland van West-Europa en dat is in de tuinen terug te vinden! Toch komen de rozen hier wat later op gang dan elders, maar als ze eenmaal bloeien, dan houden ze ook voorlopig niet op, niet in het minst ontmoedigd door een flinke regenbui, integendeel! Ook de versmelting met het omringende landschap zorgt voor prachtige resultaten.

Waar de Highlands en kust van de Atlantische Oceaan vele bezoekers trekt, daar bevinden tuinen en andere bezienswaardigheden in oostelijk Schotland onder Edinburgh zich in relatieve anonimiteit. Toch, rijdend door het golvende natuurlijke landschap duurt het niet lang voordat we zelf kunnen constateren dat deze speciaal voor u geselecteerde tuinen zich tot de beste van het Verenigd Koninkrijk mogen rekenen, die zich ook nog eens op fraaie locaties bevinden.

Reisleider Bert Vermeijden over een tuinreis naar Schotland
De serie private gardens die u op deze reis gaat bekijken, is veelzijdig: telkens weer weten de eigenaren u te verrassen met de door hen gerealiseerde tuinen. Diezelfde eigenaren doen niets liever dan u met open armen ontvangen, om u van hun tuinen te laten genieten! Hier een lunch in de tuin, daar coffee of tea: dat maakt een bezoek nog meer bijzonder.

Geen Highlands, maar een tuinreis naar Schotland die zich afspeelt in het oosten van het land en rond de stad Edinburgh. Ook hier is echter het landschap regelmatig betoverend en dat geldt zeker voor de tuinen die hier verspreid in het gebied van de Borders en Oost-Schotland worden bezocht. De tuinen zijn zonder uitzondering bijzonder. Er wordt echter ook tijd ingeruimd om zelf in Edinburgh rond te kijken, terwijl de lunchpauze in een sfeervol havenstadje als Dunbar plaatsvindt.

Bezoek de mooiste privétuinen tijdens een tuinreis naar Schotland

Natuurlijk selecteerden wij de beste tuinen voor u: niet voor niets beschouwt menige tuinliefhebber deze reis als de beste die ze ooit met ons hebben gemaakt. Tuinen als Portmore, Tyninghame en Portrack House staan model voor de grote verscheidenheid, de één nog mooier dan de ander. Van modern tot klassiek en waar de ene eigenaar een voorkeur heeft voor rozen, gebruikt de ander een veelvoud aan planten om haar of zijn droomtuin te verwezenlijken. En droomtuinen komen we regelmatig tegen tijdens de tuinreis naar Schotland.

Naast de tuinreis naar Schotland bevelen wij ook aan:

Amenities of Tuinreis naar Schotland

  Guest Reviews (0 reviews)

  Hotel

  Macdonald Cardrona 4**** in Peebles.

  Vertrekdata en prijzen per persoon

  In 2-persoonskamer
  17 juni€ 835,-
  Toeslag 1-persoonskamer€ 150,-
  Toeslag 1-persoonshut€ 95,-
  24 juni€ 875,-
  Toeslag 1-persoonskamer€ 150,-
  Toeslag 1-persoonshut€ 105,-

  Inbegrepen

  • Het vervoer per Schotse touringcar.
  • Overtocht per DFDS Seaways IJmuiden - Newcastle v.v.
  • Begeleiding door op tuingebied deskundige reisleiding.
  • Vier nachten verblijf in het genoemde hotel op basis van halfpension.
  • Een programmaboekje met tuinbeschrijvingen bij vertrek.

  Niet inbegrepen

  • Entrees voor de tuinen, sommige bezoeken inclusief thee/koffie, geschat op £ 110,-.
  • Lunches geschat op £ 10,- per dag.
  • Kosten van verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

  Opstapplaatsen

  • 15:00: Amsterdam (Victoria Hotel, speciale shuttle bus à €10,- enkele reis)
  • 16:30: IJmuiden Felison Terminal
  Tuinreis naar Schotland

  Tuinreis naar Schotland Schotland

  Your overall Rating of this property

  Booking Number

  Pin Code

  Title of your review

  Your review

  What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
  nieuwsbrief

  Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van extra tuinreizen, tuinen en ander nieuws van Garden Tours?

  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

  You have Successfully Subscribed!

  Pin It on Pinterest