7-daagse rondreis door Ierland per vliegtuig en touringcar

Wees er snel bij! Voor u het weet is Rondreis door Ierland volgeboekt!

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief € 15,- boekingskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking.

Vragen over deze reis?

Bel onze tuinreisspecialisten

Zodra u met het vliegtuig bent geland, wacht de touringcar u op om kennis te maken met de groene hoogtepunten van Ierland. Zo kan het gebeuren dat u na enkele uren sinds het vertrek vanaf Schiphol al in de eerste tuin bent.

De groene hoogtepunten van Ierland

Sinds jaar en dag weten wij precies waar we in Ierland moeten zijn. Niet alleen de klassiekers, maar ook de eigenaren van bijzondere privétuinen ontvangen u met veel plezier. Het milde klimaat zorgt ervoor, dat er op botanisch gebied veel meer mogelijk is dan in Nederland en België en dat zullen we weten ook! Toch ontbreekt ook niet het feest van de herkenning, want er worden terdege talloze planten aangeplant die we ook in de Nederlandse en Belgische tuinen vinden.

Tuinen rondom Dublin bekijken met Garden Tours

Ook de bruisende stad Dublin zelf wordt nog bezocht – en Wicklow bewijzen hun klasse, net als de prachtige tuinen die zich pal aan de Atlantische Oceaan bevinden, zoals Garinish Island en Derreen.

De tuinen van June en Jimi Blake

Op een klein half uur van Dublin bevinden zich deze twee tuinen, nauwelijks op een steenworp afstand van elkaar. Het gaat hier om broer en zus, die elk hun eigen droomtuin hebben vormgegeven. Daar waar Jimi zeer met nieuwe soorten en het gebruik van beplanting in een natuurlijke omgeving bezig is, daar heeft June voor een meer klassieke vormgeving gekozen. In de door haar aangelegde borders knallen de kleuren de bezoekers tegemoet en dat effect weet ze maandenlang te behouden, met dank aan haar zorgvuldige plantkeuze. Beide tuinen vormen het bewijs, dat het bij de groene hoogtepunten van Ierland niet alleen maar om historische tuinen gaat!

Reisprogramma

1e dag: Blarney Castle, Fota. 2e dag: Beechwood, Hillside, Coosheen. 3e dag: Ballymaloe Kitchen Garden, Jameson Distillery. 4e dag: Ilnacullen Garinish Island, Derreen. 5e dag: Powerscourt, Bantry House. 6e dag: Garden June Blake, Huntingbrook, Mount Usher. 7e dag: Botanic Glas-nevin, Carmel Duignon.

Wijzigingen voorbehouden.

Vlucht

Vertrek van Schiphol Amsterdam

Meer informatie over onze opstapplaatsen

7-daagse rondreis door Ierland per vliegtuig en touringcar

Wees er snel bij! Voor u het weet is Rondreis door Ierland volgeboekt!

Rondreis door Ierland boeken?

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief € 15,- boekingskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

  • Entrees voor de tuinen, sommige bezoeken inclusief thee/koffie, geschat op € 130,-.
  • Lunches geschat op € 15,- per dag.
  • Kosten van verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Vragen over deze reis?

Bel onze tuinreisspecialisten

Waarom Garden Tours?

  • Dé tuinreisspecialist
  • Deskundige reisleiding
  • Exclusieve privétuinen
  • Kleine groepen
  • Luxe vervoer en hotels
  • Programmaboekje