Pyt House & Willow Tree Cottage

Pyt House & Willow Tree Cottage

Pyt House & Willow Tree Cottage zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat heeft een duidelijke oorzaak: ooit werd Willow tree cottage door de eigenaren van Pyt House, onderdeel van een veel groter geheel, gebouwd als behuizing voor de tuinman.

De face lift van Pyt House

De eigenaren van Pyt House hebben de laatste 5 jaar volop in de tuin gewerkt en veel veranderingen te weeg gebracht. Natuurlijk spaarden zij de oude bomen, die reeds volop aanwezig waren. Er werden echter ook talloze nieuwe bomen waaronder geleide lindebomen, hagen en borders aangeplant. De oude tuin heeft derhalve een forse face lift ondergaan en is tegenwoordig dan ook weer opgenomen in verschillende bezoekschema’s van tuinclubs.

Ook Willow Tree Cottage is op de schop genomen

Dat geldt dus ook voor Willow Tree Cottage, ooit het onderkomen voor de tuinman die op het landgoed werkzaam was. Ook hier hebben de eigenaren de laatste vijf jaar de handen uit de mouwen gestoken en de tuin op de schop genomen. Nieuwe aanplant van borders en bloembedden leverde het gewenste resultaat op: een cottage tuin om door een ringetje te halen!

We brengen een bezoek aan Pyt House & Willow Tree Cottage tijdens onze tuinreis Bath en omgeving.

Samenvatting
Pyt House & Willow Tree Cottage
Titel
Pyt House & Willow Tree Cottage
Beschrijving
Pyt House & Willow Tree Cottage zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: ooit werd Willow tree cottage gebouwd als behuizing voor de tuinman.
Auteur
Uitgever
Garden Tours
Logo uitgever
Pyt House & Willow Tree Cottage

Geef een reactie

Vul onderstaand formulier in om te reageren.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een

*
*