Garten Frau Hauber

Garten Frau Hauber

De liefde voor het tuinieren is de eigenaresse van Garten Frau Hauber niet aan komen waaien. Dat is nauwelijks voor te stellen, als de bezoeker in de tuin die zij rondom haar huis heeft gerealiseerd rondkijkt. Het echtpaar Hauber bewoont een huis dat gesitueerd is op de zogenaamde Winterseite. Dat is de naam die men hier geeft aan de Noordkant van het Niedertal. Hier woonde Frau Hauber al als kind en toen al was er valk bij het huis een kleine groente-en bloementuin.

Meer lezen over de tuinen die we bezoeken?

Wilt u het laatste nieuws over de tuinen die wij bezoeken wekelijks in uw inbox ontvangen? Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

U geeft Garden Tours toestemming voor het opslaan en verwerken van uw e-mailadres ten behoeve van het versturen van de e-mail nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door een schriftelijk verzoek in te dienen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Het weidegedeelte van Garten Frau Hauber

Het lager gelegen weidegedeelte was voor zowel de grootmoeder als de moeder onmogelijk om als tuin te gebruiken: te veel vocht, te veel schaduw. Toen Frau Hauber hier echter jaren later met haar gezin terugkeerde, vond ze juist in dat gedeelte een uitdaging en stap voor stap werd ook dit moeilijke stuk tuin ontgonnen. Nu is dat allemaal achter de rug. Rozen bloeien uitbundig over bogen en in struikvorm, gevolgd door clematissen, dat alles in combinatie met vaste planten en bolgewassen. De eigenaresse zegt zelf verbaasd te zijn over het resultaat: een schitterende privétuin die zich met elke andere tuin kan meten.

We mogen weer op tuinreis!Download hier onze flyer
Scroll naar top