Garden Tours ervaringen

Weer een leuke reis gehad met Garden Tours, deze keer naar naar het Peak District/Derbyshire. Leuke mengeling van landgoed- en privétuinen. De reistijden op de plaats van bestemming waren niet te lang. Prima en enthousiaste reisleiding, sympathieke chauffeur die met de comfortabele bus over krappe weggetjes veilig wist te laveren. Prima keuze van de streek, de Midlands. Het industriële verleden is goed zichtbaar maar vaak mooi hersteld en in gebruik voor andere doeleinden. Mooi Engels landschap met veel riviertjes. Mooi hotel in landhuis, eten eenvoudig maar voldoende. Gelijkgestemd ezelschap van plant- en tuinliefhebbers met allemaal een eigen verhaal. Wat mij betreft een tuinreis zoals het hoort.

Margot

Net terug van een hele fijne reis in de Dordogne met een grote variatie aan tuinen en ook nog tijd gehad voor het bezoeken van Sarlat en Bergerac en een boottocht over de Dordogne. Ook het reisgezelschap was zeer aangenaam.

Niels

Samen met mijn vriendin Jenny heb ik in Juni 2015 de reis gemaakt naar Kent/Sussex. Een geweldige ervaring om samen met nog 19 mede reizigers deze reis te mogen maken. Wat een beleving om deze mooie tuinen te mogen bekijken met een hele leuke groep. Zowel de grote tuinen als Sissinghurst en Great Dixter als de tuinen Town Place, Clinton Lodge, Hailsham Grange, Merriments Garden, NGS open tuinen in Ansty en Goodnestone Park Gardens waren ongelooflijk mooi. Gelukkig heb ik mooie foto’s kunnen maken waardoor ik nog vaak even terug mag kijken op al dit moois. Wow! Ik heb weer veel inspiratie tot het maken van mooie tuinontwerpen en de toepassing van een prachtige beplanting. Ik ben verrast door planten die in Engeland gelijktijdig bloeien en planten die bij ons in Nederland het mogelijk helemaal niet doen. Maar dit demotiveert helemaal niet! We gaan lekker aan de slag en plannen zeker een volgende tuinenreis met Garden Tours.

Annelies

Prima organisatie, prima planning, mooie tuinen.

Marlise

Voor welke tuinbeleving kiest u in 2019?

De hefstreis naar Japan is gegarandeerd. Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!Mis deze reis niet!