Japanse Herfstkleuren

こんにちは – Konnichiwa!

Het tuinreisseizoen 2015 zit er alweer bijna op. Er is nog één reis te gaan: de mooiste herfsttuinen van Japan. In november kleuren de Japanse esdoorns immers van geel tot rood met alle tinten daartussen. Natuurlijk speelt een gedeelte van de reis zich af in en rond Kyoto, de historische stad bij uitstek. Eén van de redenen: alleen al in deze stad bevinden zich duizenden tempels! Wij kozen hier de mooiste tempeltuinen uit, die u tijdens dit bezoek gaat bekijken. Andere tuinen bevinden zich in en rond de hoofdstad Tokyo. Hier staan onder meer de beroemde Imperial gardens op het programma.

Natuurlijk blijven de bezienswaardigheden tijdens deze reis niet alleen beperkt tot tuinen, maar krijgen andere culturele zaken ook alle aandacht. Reisleider op deze reis is Hanneke van Dijk, die al meerdere malen in Japan is geweest en daar goed de weg kent. Ook wordt de groep tijdens deze reis nog eens begeleid door een Engels sprekende Japanse gids.

Natuurlijk staan er niet alleen maar tuinen op het programma. Wandelingen door historische stadjes, langs het Hachimanbori kanaal, het Itchiku Kubota Art Museum, een boottochtje en tochten met Sinkansen staan onder meer op het programma van deze reis, die u nog lang zal heugen.

Bekijk Nu Meer
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide