Internet Explorer 8: de reden waarom u niet kunt boeken.

Wij krijgen soms nog vragen van mensen waarom zij niet via het internet kunnen boeken.

In vrijwel alle gevallen gaat het om mensen die Internet Explorer 8 gebruiken. Die mensen krijgen dan ook onderstaande melding als zij op onze website komen:

Foutmelding

Wilt u weten welke browser en welk besturingssysteem u gebruikt? De website what is my browser kan u dat vertellen. Als de website aangeeft dat u Internet Explorer 8 gebruikt op Windows XP, dan kunt u uit veiligheidsoverwegingen niet bij ons boeken.

Wij adviseren u om het gratis Google Chrome te downloaden.

Wij begrijpen dat u bezwaar kunt hebben tegen het downloaden van Google Chrome. Daarom leggen wij hieronder graag uit waarom wij dit toch aanbevelen:

Microsoft stopt in april dit jaar met het ondersteunen van Windows XP en het bijbehorende Internet Explorer 8. Als u nog Windows XP gebruikt, bent u vanaf april erg kwetsbaar voor hackers en virussen. De techniek achter Internet Explorer 8 is dermate verouderd en onveilig dat Garden Tours en vele websites met ons deze versie niet meer ondersteunen. U merkt dan dat het surfen op het internet langzaam gaat en sommige websites werken helemaal niet. De officiële aankondiging en advies zijn op de website van Microsoft te vinden.

Wij raden u dringend aan om het advies van Microsoft te volgen en een nieuwe versie van Windows te installeren. Mocht u dit advies niet kunnen of willen opvolgen, dan raden wij u aan om Google Chrome te installeren. Met Google Chrome heeft u altijd de beschikking over de nieuwe technieken, zodat u relatief veilig en snel gebruik kunt blijven maken van het internet. Met deze browser kunt u natuurlijk ook weer probleemloos bij ons boeken!

Wateroverlast Engeland

Wateroverlast in de Engelse tuinen?

Net als u zijn wij ook zeer begaan met de Engelse tuinbezitters. Het doet ons echter goed, u te kunnen melden dat het zeer meevalt met die vermeende overlast.

Tijdens een congres sprak ik het afgelopen weekend van 14, 15 en 16 februari met verschillende Britse tuineigenaren en die meldden, dat de tuin wel nat was – waar niet, dat is ook in mijn tuin het geval – maar dat er geen enkele sprake was van ernstige overlast!  Volgens hen zijn de verhalen voor een groot gedeelte opgeklopt door de media en dat is niet voor het eerst! Ook is er tot op heden geen enkele melding van waterschade van welk hotel dan ook ontvangen. U kunt ervan verzekerd zijn, dat wij  attent zullen blijven en de berichtgeving op de voet volgen. Tot op heden gelukkig geen enkele reden tot paniek! En zeker nu niet meer, wat er is immers hulp van de beste ervaringsexperts uit Nederland ingeroepen…